težak udarac

"Godinu dana nisi sa nama": Ćerka Nenada Nenadovića podelila dirljivu fotografiju i poruku (FOTO)

0

Pre tačno godinu dana umro je naš poznati glumac Nenad Nenadović 

foto: Instagram
foto: Instagram

Legenda srpskog glumišta Nenad Nenadović iznenada je preminuo od posledica korona virusa u kovid bolnici u Batajnici pre godinu dana. 

 

Ta vest potresla je ceo glumački svet, ali i ljude koji su cenili lik i delo poznatog glumca. 

 

Njegova porodica teško je podnela gubitak voljenog člana porodice, a mnogi prijatelji i kolege su se danima opraštali od njega.

 

 

Sada, kada je prošlo tačno godinu dana njegova ćerka Jana Nenadović je na dan kada je preminio podelila njihovu zajedničku fotografiju uz tužne reči:

 

- Godinu dana bez tebe... Beskrajno nam nedostajes tata! Volimo te!

 

Na njenu fotografiju nadovezali su se brojni tužni komentari, a jedan od njih je glasio: 

 

Divni tata i ćerka, kad već godina, vreme leti, nedostaje mnogo, posle njega ostala je velika praznina, dok je Mine i tebe i svih koji ga volimo živeće i Nenad nikad neće biti zaboravljen.

 

 

Da se podsetimo, naš ostvareni glumac Nenad Nenadović preminuo je 22. septembra 2021. u 57. godini, u kovid bolnici u Batajnici, od posledica koronavirusa.

 

Komemoracija povodom smrti glumca održana je u Teatru „Vuk”, a pored porodice prisustovali su i mnogi glumci - Miodrag Radonjić, Predrag Vasić, Andrija Milošević, Đorđe Stojković, Milan Kalinić, Miloš Vlalukin i drugi. Sahranjen je u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu.

 

 

makonda-tracker