njihov bruner

Igrao je negativca, ali je ZRAČIO DOBROTOM: Kolege iz serije IGRA SUDBINE se opraštaju od Nenada Nenadovića

0

Glumca koji je svojim talentom obeležio odrastanje mnogih generacija mlađa publika zna po ulozi u seriji "Igra sudbine", u kojoj je, tako netipično za sebe, bio negativac

foto: Instagram
foto: Instagram

Vest da nas je nakon borbe s virusom korona u 57. godini napustio glumac Nenad Nenadović potresla je i ostavila bez reči mnoge, a njegove kolege ne kriju koliko im teško pada ovaj gubitak.


Oni s kojima je Nenadović najbliže sarađivao u poslednje vreme su glumci iz serije "Igra sudbine", koji su se na društvenim mrežama oglasili kako bi uputili poslednji pozdrav svom Bruneru.

 


Među prvima je to učinio Ammar Mešić, koji se najpre zahvalio kolegi na tome kakvo mu je detinjstvo pružio putem malih ekrana.

 

Glumica Dragana Mićalović poručila je:


Dobri naš Nešo! Hvala na svemu! Neka Vam Gospod podari mir!
 

Glumica Iva Štrljić podelila je Nenadovu fotografiju i napisala:


Neša. Uvek nasmejan i dobronameran. Predivan čovek i kolega. Ogromno nedostajanje.
 

 

Njihova koleginica Milica Milša, koja je najviše radila s Nenadom Nenadovićem u "Igri sudbine", podelila je njihovu zajedničku fotografiju.

 

 

― Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli...Uvek ću se sećati snimanja naših scena Brunera i Ade i radosti koju si širio oko sebe. Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja, a ti si naš zauvek. Volim te, dragi moj druže ― napisala je ona.

 

Olja Lević je poželela Nenadoviću da počiva u miru, dok je glumac Luka Raco objavio je Nenadovićevu fotografiju i poručio:

 

Zbogom, divni Nešo.

 

Stevan Piale je napisao:

 

Zbogom, prijatelju Nešo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker