izazvala burne reakcije

Bebu rodila surogat majka, a ona legla u bolnički krevet: Kloi Kardašijan sve zbunila fotografijama iz porodilišta

0

Čuvena starleta postala je majka nedavno, pa se odlučila da podeli prve fotografije svog novorođenog dečaka

foto: Instagram
foto: Instagram

Kloi Kardašijan, čuvena starleta, uspela je još jednom svojim ponašanjem da izazove burnu reakciju javnosti. Naime, ona je nedavno dobila dečaka, kojeg je rodila surogat majka, a sada je pokazala svoje drugo dete.

 

Odlučila je da fotografije sa bebom podeli na društvenim mrežama, ali ono što je uradila privukla je mnogo pažnje.

 

Premijera druge sezone rijalitija "Kardašijanovi" otkrila je da su Kloi Kardašijan (38) i njen bivši dečko Tristan Tompsom ušli u proces VTO sa surogat majkom kako bi dobili svoju drugu bebu. Nešto kasnije porodica je saznala da je još jedna žena zatrudnela sa Tompsonom.

 

U jednoj od epizoda, Kloe je bila tužna i plakala je, a sve zbog toga što je saznala za njegovu aferu. Nije imala snage čak ni da se raduje novoj bebi, jer su je emocije slomile.

 

Na snimku snimljenom na telefonu njene sestre Kim Kardašijan, svet je dobio priliku da vidi kako izgleda porođajna soba u kojoj je Kloi stajala dok se surogat majka porađala. Ona je zatim bebu uzela u naručje.

 

I to nije sve. Ona je nakon toga legla u bolnički krevet i uzela bebu pa napravila nekoliko snimaka koji su završili na društvenim mrežama. Ubrzo krenule su da stižu burne reakcije, a mnogi su smatrali da je vrlo licemerno da se tako slika znajući da se nije ona porodila.

 

- Najbolja priča na društvenim mrežama je ona koja pokazuje Kloi Kardašijan u bolničkom krevetu sa svojim novorođenim sinom. Jedini problem je u tome što je dete rodila surogat majka. Dovoljno je loše što muškarci već manje cene žene, ali da jedna žena pokuša da izbaci majku koja se porodila i sebe predstavi kao porodilju, e to je već malo bolesno - glasio je jedan od komentara.

 

 

makonda-tracker