uživa nakon svega

Romantičan odmor na moru: Marija Veljković ne krije svoju sreću sa novim izabranikom (FOTO)

2

Marija Veljković je nedavno otkrila da je ponovo srećna u ljubavi.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka Marija Veljković nakon razvoda nije komentarisala nikakve navode o svom emotivnom životu, a po njenom Instagram profilu se videlo da je posvećena deci i zajedničkim putovanjima.

 

Nedavno je sve iznenadila i oduševila vest da je voditeljka ponovo srećna. Naime, ona je u vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem, a da je ta informacija tačna, potvrdila je i sama Marija nedavno prvom zajedničkom fotografijom.

Voditeljka je vrlo aktivna na društvenim mrežama, pa je njena poslednja objava privukla dosta pažnje. S obzirom da ona svoj život što više drži daleko od medija, svi su jedva čekali da vide novu objavu sa Rastkom, pa je Marija objavila fotografiju sa mora, uz opis: "Vodi me tamo kraj plavoga mora."

Njih dvoje su pozirali zagrljeni i nasmejani, a komentari su se samo nizali. Mnogi su joj poručili da čovek samo srcem dobro vidi, te da voditeljka nastavi da uživa u ljubavi.

 

Podsećanja radi, voditeljka Slagalice se nakon više od 10 godina braka razvela od Milana Milovančevića, sa kojim ima troje dece. Marija se nedavno našla u centru skandala kada je kaskader Uroš Ćertić optužen za krah njenog braka. Marija nije komentarisala ove navode.

 

 

 

makonda-tracker