(FOTO)

Retka prilika da ih vidimo u Srbiji: Marko i brazilska lepotica ukrali sve poglede na svadbi najmlađeg Đokovića

3

Đorđe Đoković i Saška Veselinov priredili su glamuroznu svadbu, a cela proslava je privukla dosta pažnje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Đorđe Đoković je najmlađi brat Novaka Đokovića, a njegova svadba je defintivno jedna od onih za pamćenje. Mladenci su pažljivo sve organizovali i pripremili, pa je nakon crkvenog venčanja u Beogradu, luda žurka nastavljena u Crnoj Gori, na moru.

 

Svi članovi porodice Đoković privlače pažnju na svakom koraku, međutim najmanje zastupljen u medijima je srednji brat, Marko, on živi povučeno u Španiji, a sada je i jedini neoženjeni u porodici.

Marko Đoković je na svadbu svog brata došao sa svojom izabranicom Letisijom Tesarom, sa kojom je već dugo u vezi i koja je inače iz Brazila.

 

Marko i Letisija žive u Marbelji. Ona je dizajnerka, dok je Marko jako uspešan na Teniskoj akademiji u Španiji. Svadba najmlađeg Đokovića je ujedno bila i jedna od retkih prilika da lepa Brazilka poseti Srbiju.

 

1 / 2 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tesara je za crkveno venčanje odabrala crnu plisiranu suknju u dve nijanse, dok je gore obukla čipkastu majicu i svu jednostavnost začinila crnim rajfom. Brazilka je jako svedenim izgledom okupirala sve poglede, dok je Marko imao klasično odelo i bio jedan od najveselih na svadbi najmlađeg brata.

 

 

makonda-tracker