skladan par

Prvo je bio sa Severinom, a onda je ona ukrala njegovo srce: Ova lepotica je druga žena Milana Popovića (FOTO)

0

Kada je pogledate jasno je da je druga supruga Milana Popovića sušta suprotnost Severini, njegovoj prvoj supruzi

foto: Youtube Printscreen, Happy
foto: Youtube Printscreen, Happy

Naš poznati biznismen Milan Popović bio je u braku sa hrvatskom pevačicom Severinom Vučković i iz tog braka imaju zajedničkog sina Aleksandra.

 

Nakon što je okončao brak sa Severinom upoznao je Bojanu i sa njom svio porodični dom. Njegova druga supruga je od njega mlađa čak 28 godina, atrkativna je plavuša i sušta je suprotnost njegovoj prvoj supruzi.

 

 

Milan i Bojana dobili su iz velike ljubavi dva sina, Milana i Đorđa, a ovaj poznati par je pre nekoliko meseci podelio s javnošću lepe vesti o tome da će u njihov dom uskoro stići i treće dete. Ovog puta u pitanju je devojčica, zbog čega su neizmerno zahvalni Bogu.

 

Supruga Milana Popovića ne voli javno da se eksponira, a biznismen je o njoj za medije svojevremeno govorio kao o ženi za primer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

- S njom nema svađe i prepiranja čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene i te kako znaju da budu hirovite. Mila je, draga i divna je majka, a to mi je veoma važno - rekao je jednom priikom Milan za domaće medije. 

 

Da podsetimo, Severina i Milan su već dugo u veoma lošim odnosima, a pevačica se tek nedavno izborila za svoje pravo da bude sa sinom.

 

Milan je u više navrata govorio da je Severina neko ko zbog prirode posla kojim se bavi nema dovoljno vremena da se bavi detetom i da je to razlog zbog kojeg dete treba da bude s njim.

 

Ipak, Severina se sa tim nije složila pa su pravdu potražili na sudu. 

 

 

 

makonda-tracker