otvoreno

"Jedinu ćerku nije videla 5 GODINA, a unuka nikad": Severina izdala saopštenje o porodičnoj drami i sukobu sa sestrom

1

Hrvatska pevačica rešila je da podeli sve detalje fizičkog okršaja sa sestrom Marijanom i svemu što je prethodilo njihovoj svađi

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Domaću javnost juče je iznenadila vest da je pevačica Severina Vučković (50) privedena u Hrvatskoj, nakon što ju je sestra Marijana Popović optužila za fizički napad u domu njihove majke.


Nakon što su se u javnosti pojavile fotografije povreda koje je Severina zadobila tom prilikom i brojni drugi detalji, najpre se oglasila njena advokatica Jaminka Biloš, a sada je i sama pevačica objavila saopštenje za javnost.

 

Izjave Marijane Popović poslata medijima su neistinite. Marijana Popović nije deo svoje primarne porodice dugi niz godina, svojom voljom. Godinama se ne zna gde živi, ne održava porodične odnose, niti sa svojom rođenom ćerkom Mijom, niti sa majkom, a ni sa sestrom Severinom o kojoj iznosi teške klevete i podnosi lažne prijave – ističe se saopštenju.


Prema njenim rečima, Marijana gotovo da nema nikakav kontakt s porodicom, budući da rođenu sestru nije videla sedam godina, sopstveno dete pet, a unuka – nikad.

 

Severina Kojić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naime, nakon što svoju sestru nije videla sedam godina, jedinu ćerku pet godina, a unuka nije videla nikad u životu – naglasila je Severina.


Kako se dalje navodi u saopštenju, nije utvrđena istinitost navoda njene sestre Marijane.


Prijave koje je Marijana Popović podnosila protiv svoje vlastite ćerke i Severine, iako tada nije utvrđena niti autentičnost mejlova niti je utvrđeno boravište i kontakt Marijane Popović, Centar za socijalnu službu Podružnica Maksimir je uzeo u razmatranje i neposredno proverio navode i nije utvrdio istinitost tvrdnji iz prijava. Isto je učinio i Centar za socijalnu službu Split. Ćerka Marijane Popović je od svoje majke izložena nasilju i klevetama godinama pa ju je još prošle godine prijavila policiji u PP Maksimir, kada joj je Marijana Popović, poslala paket uznemirujućeg sadržaja – dalje stoji u tekstu.

 

Severina, Severina Kojić
foto: ATA Images

Prema činjenicama s kojima raspolažemo Marijana Popović je sve inscenirala. Došla je nakon više godina nepozvana u stan svoje majke, nju je uznemiravala, a Severinu je napala fizički, izvređala ju je, nanijela joj je fizičke povrede, uništila telefon i pokidala ogrlice s vrata. Kada je Severina u pratnji prijateljice izašla, Marijana je još 45 minuta uznemiravala susede, lupala im po vratima bacala se i samopovređivala se te insistirala da dođu Hitna i da policija primi njenu lažnu krivičnu prijavu. O svemu postoje dokazi i svedoci. Severina se suzdržavala od pravnih postupanja prema sestri – piše u saopštenju.

 

 

makonda-tracker