grade odličan odnos

Druženje se nije završilo na rođendanu! Otkriveni novi detalji o prijateljstvu Igora Kojića i Milana Popovića

1

Dok Severina i njen bivši verenik Milan Popović nemaju dobar odnos posle raskida, pevačicin bivši muž Igor Kojić i poznati biznismen proveli su mnogo vremena zajedno ovih dana

foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Youtube Printscreen
foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Youtube Printscreen

Pevačica Severina Vučković i njen bivši verenik i srpski "kralj bakra" MIlan Popović, s kojim ima sina Aleksandra, ne mogu da se pohvale dobrim odnosom nakon raskida, ali to nije slučaj s Milanom i njenim bivšim suprugom!

 

Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe, i Severina stavili su prošle godine tačku na svoj brak, a on je veoma vezan za njenog sina, zbog čega je Aleksandrov otac rešio da im ne uskrati druženje.

 

Igor je uz Severinu bio u mnogim teškim trenucima, između ostalog i tokom njene borbe za starateljstvo nad sinom s bivšim verenikom Milanom Popovićem. Međutim, Kojić i Popović su zakopali ratne sekire, pa je bogataš sa sinom Aleksandrom nedavno prisustvovao proslavi Igorovog rođendana.

 

Međutim, to nije sve: njih dvojica su zajedno proveli letnji odmor, tvrdi dalmatinskiportal.hr. Navodno su bili nešto više od nedelju dana na brodu na kom su se družili i uživali.

 

Inače, Milan je na nedavno Instagramu objavio fotografiju natpisa na kom stoji "Popovići-Kojići", što je Igor "lajkovao".

Proveli su dosta kvalitetnog vremena sa društvom i decom, a to su svi pokazivali na svojim Instagram profilima. Sa njima se našao i poznati hrvatksi model koji je objavljivao slike sa ronjenja.

 

- Hvala Milanu sto je priredio iznenađenje i doveo Aleksandra na moj rođendan, taj dan je za mene bio poseban. Aleksandar je predivno dete koje mnogo volim i s kojim sam proveo prelepe godine, neke veze su prosto neraskidive. Svako ko je Aleksandrova porodica i moja je i svako ko je moja porodica i Aleksandrova je. Tako je sada, a tako ce biti i vazda. Živeli !- napisao je Kojić u okviru ove svoje objave na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic)

 

makonda-tracker