ŠTA VI MISLITE?

Elegancija i šarenilo u boji okeana: Marija Veljković u modernom letnjem izdanju koje plavušama stoji savršeno

1

Marija Veljković često na Instagramu objavljuje različita modna izdanja.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Voditeljka Marija Veljković je nedavno zaintersovala javnost time što je objavila fotografiju sa Rastkom Jankovićem i na neki način stavila do znanja da je ponovo srećna u ljubavi.

 

Lepa i šarmantan plavuša je često tema kada je moda u pitanju. Ona oduševi na svakom pojavljivanju, a vrlo često i u emisijama ima inspirativne autfite koje možete kopirati.

Marija je ovog puta objavila nekoliko fotografija iz prirode na kojima pozira u haljini koja se uklapa u ceo pejzaž. Voditeljka je odabrala savršenu letnju dugu haljinu sa dugim rukavima i na preklop. Boje su pravi izbor za kraj leta, pa tako nijanse plave, zelene i braon stapaju se u posebnu boju okeana i zajedno predstavljaju divan prizor.

Voditeljka je imala i kaiš koji je naglasio struk, a kosu je vezala u ležernu punđu kakvu može napraviti svaka žena. 

 

- Ako nemaš ništa lepo da kažeš, bolje ne govori ništa. Mudrost iz crtaća "Bambi". Želim vam lepu radnu nedelju - napisala je ona u opisu fotografije.

 

Ovakvo modno izdanje je njoj poslužilo za snimanje, verovatno, a vi možete iskoristiti ideju i prošetati s prijateljima, a ako se odlučite za štikle, ova haljina je onda savršena kao odabir za letnje venčanje, kojih je sad i previše.

 

 

makonda-tracker