DA LI STE ZNALI?

On sad uživa u ljubavi sa poznatom lepoticom: Ko je mladi balkanski milioner s kojim je Nina Badrić bila u braku?

0

Nina Badrić je pevačica raskošnog glasa i istančanog modnog ukusa, a o njenom privatnom životu nema tako mnogo informacija.

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Nina Badrić nas redovno oduševljava svojim stajlingom, a ona je i jedna od regionalnih zvezda čija karijera nikada nije bila zasnovana na skandalima, a ujedno se i o njenom životu jako malo zna.

 

Malo je poznato da je Nina bila u ljubavi čak 15 godina sa Bernardom Krasnićem, balkanskim milionerom. Oni su se venčali nakon 12 godina veze i razveli posle tri godine braka.

Nina i Bernard su se upoznali u Dubrovniku još 2000. godine, da bi se u ovom gradu i verili, a potom su kasnije organizovali luksuzno venčanje na Istri. Badrićeva je tom prilikom nosila skupocenu venčanicu Roberta Kavalija.

- Našem smo braku dali ne jednu, nego dve šanse, ali nažalost nije išlo. Naravno da zbog toga nisam srećna, ali barem ne mogu sebi da prebacujem da nismo preduzeli sve kako bi naš brak opstao - rekla je jednom prilikom pevačica o krahu braka sa pet godina mlađim milionerom.

 

Nakon razvoda, Nina više nikad nije predstavljala javnosti svoje emotivne partnere, dok se Bernard oženio ekonomistkinjom Laticom Ivanišević, direktorkom marketinga u jednoj poznatoj hrvatskoj firmi, sa kojom je dobio i dete.

 

Iako nikad nije pričala o svom životu i bivšem suprugu u javnosti, jednom prilikom je otkrila da razvod ni za nju nije bio lak period.

 

- Za oba partnera razvod je stresan događaj. Ne poznajem nijednu osobu koja se razvela sa osmehom na licu, pa čak ni one koji su ostavljali partnere jer su se zaljubili u nekoga drugog. No, s vremenom ljudi shvate jesu li postupili ispravno - zaključila je Nina.

 

 

makonda-tracker