neprijatno iznenađenje

Ovo će teško oprostiti: Princ Hari i Megan Markl iz medija saznali za svoje NOVO PONIŽENJE

1

Iako je na prvi pogled delovalo da su se strasti u kraljevskoj porodici smirile izgleda da ipak nije tako 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl nisu pozvani na državni prijem u Bakingemskoj palati.

 

Ovaj događaj je planiran za nedelju, a prisustvovaće mu samo članovi kraljevske porodice.

 

Upravo to je razloz zbog kojeg njih dvoje nisu dobili pozivnicu i zbog kojeg će ostati ispred zatvorenih vrata kraljevske palate, pišu strani mediji.

 

 

Kako je red, domaćini događaja u nedelju će biti kralj Čarls i kraljica supruga Kamila. 

 

Britansku javnost uzdrmala je ova vest, a cela priča gubi na težini ako se uzme u obzir to da će događaju prisustvovati američki predsednik Džo Bajden, francuski predsednik Emanuel Makron i kanadski premijer Džastin Trudo. Oni će ovog vikenda doputovati u London da prisustvuju sahrani kraljice Elizabete u ponedeljak.

 

Ovo je još jedan u nizu udaraca za Sasekse koji će teško oprostiti. Ovaj događaj je zapravo samo dokaz da problemi između njih i kraljevske porodice i te kako postoje i da se samo produbljuju.

 

Megan Markl, Princ Hari, Megan i Hari
foto: Profimedia

 

Nakon što je odlučeno da njihova deca ne dobiju status NJ. K. V. kada ih kralj Čarls III bude imenovao za princa i princezu, ovo je kap koja je, mnogi smatraju prelila čašu.

 

Iako reakcije Megan i Harija još uvek nisu stigle do javnosti sigurno je da se zbog ove odluke ne osećaju najbolje. Ipak, ostaje nam da sačekamo i vidimo kako će se stvari odvijati i da li će zaista Megan i Hari ostati izuzeti sa ovog veoma važnog događaja. 

 

 

 

makonda-tracker