ŠTA VI MISLITE?

Pojavili su se zajedno i sve iznenadili potezom: Albert i Šarlin od Monaka imaju uigranu predstavu za javnost? (FOTO)

3

Princ Albert i princeza Šarlin od Monaka svakim svojim pojavljivanjem privuku ogromnu pažnju.

foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia
foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Princ Albert od Monaka i princeza Šarlin opet su se pojavili zajedno na službenom okupljanju kako bi položili kamen temeljac novog skloništa za napuštene životinje koji će biti smešten na uzvišenju iznad Monaka.

 

Princeza Šarlin će biti nova predsednica udruženja koje se bavi napuštenim životinjama, ali kao i obično, njihovo pojavljivanje baci u senku sve ostalo, pa su ljudi uglavnom zainteresovani za princezin izraz lica i pokrete.

Ovog puta se desilo nešto neočekivano. Retko je da Albert i Šarlin razmenjuju bilo kakve nežnosti u javnosti, ali sada su fotografi uhvatili trenutak kada ju je princ poljubio u obraz.

 

1 / 3 Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

 

Šarlin je bila odevena jednostavno, negujući poslovni stil. Crne pantalone i bela košulja su uvek odličan izbor, a još uklopljene sa modernim mokasinama, zasigurno su pun pogodak. Princeza i dalje nije skrivala svoj izraz lica zbog kog i nosi nadimak "najtužnija evropska princeza", poneki osmeh je imala kada je Albert poljubio, ali mnogi se pitaju da li je sve samo predstava za okupljene.

 

Misterija oko ovog para ne prestaje da intrigira. I taman kad pomislimo da je sve u redu, Šarlin iznenadi nekim novim postupkom ili novim izrazom lica, uglavnom sve se odigrava bez reči kada je monegaška kneževska porodica u pitanju.

 

 

makonda-tracker