jaka i samouverena, a ranjiva

Zasmejava stotine ljudi, a u njoj leži velika tuga: Sandra Silađev otkrila u kakvom je odnosu sa bivšim mužem

1

Njene predstave okupljaju publiku svih uzrasta, a ono što je za Sandru karakteristično jesti i to da svoju tugu i brige nikada pred publikom ne pokazuje

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

O komičarki Sandri Silađev se mnogo toga zna, ali ona i dalje svoj privatni život želi da zadrži daleko od očiju javnosti.

 

Sandre Silađev ima iz prvog braka ćerku koja sada već ima 12 godina. Njen bivši muž je velika enigma i o njemu glumica gotovo nikada ne govori.

 

Ona se trudi da od javnosti sakrije u kakvim odnosima je sa njim, a njegovo ime nikada nismo imali prilike da čujemo. 

 

 

Bivši muž Sandre Silađev se bavi umetnošću. Razveli su se kada je Una bila mala, pa je ona morala da se sama stara o svojoj mezimici.

 

- Biti samohrana majka u Srbiji izuzetno je naporno, kako finansijski, tako i u smislu odgovornosti. Dete zahteva neprestanu pažnju, dvadeset četiri časa dnevno; i da mu pripremite obroke, i da razgovarate, i da razmenjujte nežnosti i zagrljaje, i da pomažete u izradi domaćih zadataka. Ali, život nas nauči da se organizujemo u hodu - izjavila je ranije Sandra, dok bivšeg supruga ipak nije komentarisala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra (@sandra.siladjev)

 

Njen bivši muž odavno nije deo njenog života. Ipak, jednom prilikom se osvrnula na granice koje u partnerskom odnosu ne bi trebalo da se prelaze. 

 

- Ljubav mi je veoma važna i volim da sam zaljubljena, ali ne po svaku cenu i ne da budem sa bilo kim. Ako nema ljubavi ne smete lagati ni sebe ni dete, jednostavno treba izaći iz te veze. Mnogi žive u lažnim odnosima, većina je zasnovana na navikama, lažima, interesima. Povezuje ih, na primer, zajednički stan što je baš bezveze. Meni je lakše da odem nego da ostanem u takvim relacijama. Potrebna je velika hrabrost da se napuste te veze, ali za mene je veća hrabrost ostati u laži nego otići. Kad shvatim da nekoga više ne volim, obuzme me užasan nemir. Strašno je kada legnete pored nekoga koga ne volite - izjavila je Sandra.

 

 

makonda-tracker