zadovoljan je

Uživa u BRAČNOM životu, a dobio je i DETE: Vladimir Stanojević prvi put govori za medije otkako se preselio u Las Vegas

0

Nekadašnji voditelj priznao je i kakav status ima slučaj iz 2015. godine kada je optužen za nasilje nad bivšom devojkom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Nekadašnje tv lice ružičastog kanala Vladimir Stanojević proteklih šest godina otkako živi u Americi nije se oglašavao za domaće medije, a ovako reaguje na mnogobrojne natpise u medijima.

 

—  Iskreno, ne vidim razlog zašto bih demantovao bilo šta što piše u pojedinim medijima. Prvo, to neće pomoći da se takve netačne informacije i dalje objavljuju. Drugo, dok nisam u Srbiji, ne mogu pravno da utičem na objave, tj. pravni postupak ne može da se dovrši ukoliko nisam lično prisutan. A treće, imam toliko obaveza oko porodice i posla da mi gubljenje vremena oko toga zaista nije potrebno. Kada budem rešio svoj status u Americi i kada budem bio u mogućnosti da putujem, to bi možda i imalo smisla, ali ovako baš i ne — rekao je Vladmiri za 24sedam.

 

Slučaj koji datira iz 2015. godine, a bavi se navodnim nasiljem nad bivšom devojkom i dalje je tema spekulacije, te je Stanojević otkrio kakav status sada ima ova priča.

 

— Slučaj postoji i čeka se završetak mog procesa za dobijanje američkih papira da bih došao i to rešio. Sve ostalo što se dodaje na to, poput navodnih poternica, hapšenja na aerodromu, deo je novinarskog posla i s jedne strane to i razumem, bio sam u tom poslu. Ako to prodaje novine ili će dobiti par klikova više ako objave takve stvari, umesto istine, okej, neka ih. Zato se i ne oglašavam po tom pitanju, doći ću i onda ćemo sve pravno rešiti. Mislim da sam prva osoba na svetu koja je "pobegla" posle godinu i po dana od nekog incidenta. Naravno da je to glupost, ali priznaćeš da to mnogo ekskluzivnije zvuči od “Otišao u Ameriku na odmor, ali našao odličan posao, odlučio da ostane i čeka da dobije papire da bi se vratio”. Imigracioni proces je malo duži sada nego ranije, ali sam pri kraju. Tako da se vidimo uskoro u Srbiji, ako Bog da — priznaje preduzetnik i dodaje tačan razlog njegovog ostanka u Americi.

 

Vladimir Stanojević
foto: Instagram Printscreen

 

—  Razlog odlaska je bio privatne prirode, ali razlog za ostanak je privatne i poslovne prirode. U Americi imam prijatelja koji u Las Vegasu živi sa svojom devojkom već duže vreme. Pozivao me je da dođem na odmor još nekoliko godina unazad. Bio sam tada prezauzet, ali sam uvek to imao kao otvorenu opciju, jer me je Amerika oduvek privlačila i želeo sam da dođem, da se odmorim, upoznam zemlju, usavršim jezik i ko zna, možda i ostanem da radim i živim ovde. Tako je na kraju i bilo. Ja razumem i zašto me to pitaš i tačno je da su se mnoga dešavanja podudarila sa mojim odlaskom, ali to je cela istina. I ne kajem se, sjajno sam se snašao i u svim aspektima mnogo bolje i kvalitetnije živim ovde.

 

Vest da se nedavno oženio i da uživa u porodičnom životu zainteresavala je domaću publiku, a ovim povodom rekao je nešto više o ljubavnom odnosu.

 

—  Da, oženio sam se pre dve godine i ako dodam posao kojim se bavim, to su dve najbolje odluke koje sam u životu doneo. Ne pričam puno o privatnim stvarima, tj. detaljima iz privatnog života, iako je ranije svima bio “na izvol'te”. Živimo lep, miran život, uživamo u svakom trenutku i stvaramo zajedno  kaže Vlada i ističe da ćerku iz prvog braka svoje supruge smatra svojim detetom.

 

Vladimir Stanojević
foto: Instagram Printscreen

 

— Svako dete i zaslužuje da bude tako prihvaćeno. Da, nas troje smo jedna mala srećna porodica, a čim se završe ovi imigracioni procesi, nadam se da neće biti više mala —  završava nekadašnji voditelj za 24sedam.

 

 

 

 

 

makonda-tracker