porodica

"On je čovek kog poštujem godinama": Milica Jokić objavila najlepšu fotografiju s Ivicom i Lukom Dačićem

2

Venčanje ćerke Mire Škorić je privuklo veliku pažnju, a brojni poznati gosti i sad objavljuju fotografije sa glamurozne proslave.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mira Škorić je udala ćerku, a među mnogobrojnim zvanicama je bio i političar Ivica Dačić, ali i njegov sin Luka sa devojkom, pevačicom Milicom Jokić. Brojne zvezde srpske javne scene su uživale u ludom provodu, pa je ovo jedna od najispraćenijih svadbi u poslednje vreme.

 

Ovaj mladi par odavno privlači pažnju, a kako je sama Milica jednom istakla, oni se poznaju jako dugo i sve je počelo iz drugarstva.

Jokićeva je objavila fotografiju koju su njeni pratioci dočekali s oduševljenjem, pa su se pozitivni komentari samo nizali. Pevačica je pozirala sa svekrom, Ivicom Dačićem, a sledeća u nizu je porodična fotografija na kojoj im se pridružio i Luka.

- Gospodin Ivica Dačić je zaista čovek kog ja poštujem dugi niz godina, Luka i ja se već dugo družimo. Uglavnom sa Ivicom zapevam “Kad zamirišu jorgovani” (smeh). Mene je Ivica pre svega poštovao kao pevačicu, ja njega kao čoveka, on je zaista sjajan. Uglavnom mi je pričao da budem uporna i da gledam svoja posla - govorila je Milica ranije.

 

Podsetimo, Luka i ona se druže više od šest godina, a njihovo drugarstvo je preraslo u nešto više, kako ona kaže, zahvaljujući Lukinoj neverovatnoj upornosti.

 

 

makonda-tracker