KAKO VAM SE ČINI?

Od 7. godine je glumila Margaret Tačer, a prevara joj nije nepoznata: Ko je Liz Tras, nova premijerka Velike Britanije?

0

Velika Britanija je izabrala novu premijerku, Elizabet Liz Tras.

foto: Richard Pohle / News Licensing / Profimedia
foto: Richard Pohle / News Licensing / Profimedia

Boris Džonson više nije premije Velike Britanije, sad je to Elizabet Liz Tras, žena koja je odmalena volela da glumi Margaret Tačer.

 

Kako je Džonson poznat po svom raskalašnom životu i brojnim avanturama, čini se da Britanci vole da imaju premijera ili premijerku sa zanimljivom životnom pričom i iskustvima. Liz Tras je još sa sedam godina znala čime će se baviti, ali njen privatni život je ipak malo intrigantniji od toga.

Naime, Liz je udata za računovođu Hjua O'Lerija kog je upoznala još 1997. godine na konferenciji torijevaca. 

 

‒ Pozvala sam ga na klizanje na ledu, a on je uganuo članak ‒ prisetila se Tras i dodala da su se tri godine kasnije venčali, međutim, već 2006. su naišli na prvu ozbiljnu krizu u braku.

Sadašnja premijerka je uplovila u vezu sa oženjenim kolegom Markom Fildom, ali ovaj skandal nije uspeo da naruši njihovu ljubav i upropasti brak. U svakom intervjuu koji je dala, Liz je uvek naglašavala da je "zaista u srećnom braku".

 

Liz i Hju imaju dve ćerke Liberti i Fransis, ali one nisu medijski eksponirane, tek ponekad se desi da premijerka objavi poneku fotografiju svojih naslednica, mada je to u suštini jako retko.

 

makonda-tracker