da li se vama dopada?

Ponovila autfit od 3.000 evra, koji se može ISKOPIRATI: Kejt Midlton blista u beloj haljini na PLATINASTOM JUBILEJU

0

Ona je odlučila da obuče kombinaciju koju je već nosila prošlog leta, a koju i vi možete uvrstiti u vaš ormar. 

foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Doug Peters / Alamy / Alamy / Profimedia

U Velikoj Britaniji održava se Platinasti jubilej kraljice Elizabete II, odnosno "Trooping of the colour", ceremonija koja je "drugi datum rođendanda kraljice Elizabete II". Prvi je naravno 21. aprila, ali na ovaj događaj se organizuje slavlje. 

 

 

Ova ceremonija se održava još od 17. veka, a izvode je pukovi britanske vojske, ali se smatra da je sve ovo organizovano još i ranije.

 

Naravno da ovaj događaj neće proći bez vojvotkinje od Kembridža Kejt Midlton koju su paparaci pre nego što je sela u kočiju i provozala se na ceremoniji dok je sve vreme mahala onima koji su želeli da isprate ovaj događaj. 

 

Veliku pažnju je privukao je naravno njen stajling. Najviše se komentarše njena haljina-blejzer koja vredi oko 3.000 evra koju potpisuje dizajnerska kuća Aleksandar Mekvin. Odlikuje ga oštri rever, a ono što je zanimljivo jeste da savršeno ističe njenu liniju, a još ako se uklopi uz ogrlicu od safira i šešir, ova kombinacija je dobitna. 

 

 

Ona je ovu kombinaciju nosila i prošlog leta, a to je opet znak da vojvotkinja voli da više puta nosi iste komade. Takođe, poznato je da Kejt voli pomenuti brend, pa često bira da nosi komade koji potpisuje ova dizajnerska kuća. 

 

 

 

makonda-tracker