Večno lepa

Zbog PUTINA se odrekla SLOBODE: NAJLEPŠA Italijanka i danas pleni harizmom, a čuveni SKANDAL joj NIKAD nisu oprostili

0

Legendarna italijanska glumica Ornela Muti nedavno je proslavila 67. rođendan. Da joj godine ne mogu ništa i da su njena lepota i harizma večne, dokazala je početkom februara u Sanremu, gde je bila voditeljka festivala i sve očarala svojim izgledom. 

foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI
foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Ornela Muti spada u red diva italijanske kinematografije, a poslednju zapaženu ulogu imala je 2012. godine u filmu To Rome With Love, nakon čega je snimila više italijanskih filmova i serija.

 

Glumica izgleda fantastično, lice je joj je bez ijedne bore, a kako je sama otkrila, tajna njenog savršenog izgleda je u ishrani koja se bazira najviše na voću i povrću, sa malo soli i bez ugljenih hidrata. Italijanka ističe i da je fizički aktivna, te da joj joga nezaobilazni deo dana. Često kaže da su njena deca kad su bila mala znala da kažu: "Mama je stalno na dijeti."

 

Malo je poznato da šarmantna glumica ima ruske korene. Mnogi su time opravdavali skandal koji se desio 2015. godine, kada je, da bi izašla na večeru sa Vladimirom Putinom, slagala da je bolesna kako ne bi morala da igra predstavu. Naime, Ornela je odlučila da umesto predstave i honorara od 25.000 evra, ode u Sankt Petersburg na Putinovo donatorsko veče.

 

Ornela je nakon ovog skandala bila uslovno kažnjena i morala je da nadoknadi štetu pozorištu u Trstu, a nedavno je podnela zahtev za rusko državljanstvo.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pravo glumičino ime je Frančeska Rivela, a tokom srednje škole je postala poznata po skandalu. Kako je uvek bila privlačna i zgodna, rešila je da počne da zarađuje tako što će se slikati naga u umetničkoj školi, fotografije su dospele do njene rodbine i nastavnika, pa joj je pretilo isključenje iz škole.

 

Ornela Muti ima iza sebe dva braka, i troje dece, od kojih je jednu ćerku dobila kao jako mlada i nikada nije rekla ko je njen otac.

 


 

makonda-tracker