iznenada

Pomirila se sa bivšim suprugom, delila srećne trenutke, a onda... Tijana Čurović objavila tužne vesti

0

Glumica je na Instagramu podelila kako se oseća. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Glumica Tijana Čurović aktivna je na društvenim mrežama te tako često sa svojim pretiocima deli lepe i one manje lepe trenutke iz života. Naime, odmah je na društvenim mrežama obavestila sve da se pomirila sa bivšim suprugom Slavišom Čurovićem, ocem njene mezimice Taje. 

 

Nakon toga delila je i njihve zajedničke trenutke sa putovanja. Međutim, ona je sa svojim pratiocima podelila i jedan tužan trenutak koji su svi imali prilike da pročitaju: 

 

 

— Tata. Najbolji tata na Svetu! Hvala ti tata što si bio uvek pun ljubavi, pažnje, nežnosti, razumevanja! Što si mi pokazao kako se džentlemen uvek ponaša prema ženama, kako je biti uvek posvećen porodici, kako biti snažan oslonac svojoj deci i uvek tu kad nam zatrebaš! Volimo te! Izguraćeš ti ovo i nastavićeš punim plućima da nas pleniš svojim sarmom i duhovitošću ! Mićko moj —napisala je glumica, a ispod ovog tužnog posta usledile su reči podrške njenih kolega, prijatelja i pratilaca, koji su joj poželeli puno snage da izdrži ovaj brigama okupan period.

 

 

Očigledno je da Tijana brine o svom ocu i tek će utihnuti kada on ozdravi. 

 

 

makonda-tracker