ispunjena je

Deset godina su bili sami, a onda su stigle ćerkice: Nela Mihailović otkriva tajnu skladnog BRAKA nakon 25 godina

0

Glumica je supruga Vladimira Petričevića, brata naše poznate glumica Suzane Petričević, a tokom zajednice dobili su dve ćerke.

foto: Antono Ahel/ATAImages.
foto: Antono Ahel/ATAImages.

Istaknuta dramska umetnica Nela Mihailović publiku je osvojila mnogobrojnim rolama u domaćim ostvarenjima, a njena lična karta bila je uloga Nade Todorović u hit seriji "Ranjeni orao".

 

Glumu je 1994. godine diplomirala na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića, a kolege su joj bili Nataša Ninković, Nebojša Glogovac, Sergej Trifunović. Ubrzo je dobila u prvu ulogu u ostvarenju "Nameštena soba", a potom je njena karijera sve do danas išla uzlaznom putanjom.

 

Najveća Nelina podrška je suprug Vladimir Petričević, brat glumice Suzane Petričević sa kojim je u braku 25 godina. Ovim rečila opisala je kako su održali skladan odnos, u vremenima kada se svaki treći par raziđe.

 

 —  Ako među partnerima nema ljubavi, razumevanja i podrške, džaba sve drugo. Lepo je kad radiš posao koji voliš i koji te ispunjava, to je privilegija koju nemaju svi. Problem nastaje kad oboje radite mnogo i kad vam je potrebna ozbiljna organizacija, posebno kad dođu deca. Nas dvoje smo deset godina bili sami pre nego što smo dobili ćerke. Oduvek smo ih želeli, ali tako se namestilo — kaže Mihailovićeva i dodaje kakva je po temperamentu: 

 

 

— Takođe, sam tvrdoglava, ali mislim da mi je jedna od najvećih vrlina što sam vrlo tolerantna, pristajem na ljude takve kakvi jesu i ne merim ih po sebi. To mi je valjda dato rođenjem i to negujem. Na vreme sam shvatila da je ta osobina veoma važna, ne samo za brak nego i u odnosima sa decom, porodicom, prijateljima. Ne krećem od onog: „Ja bih to tako“ već dopuštam da drugi budu različiti i poštujem to. Sve se svodi na toleranciju, poštovanje, podršku i pristajanje.

 

Vlada i Nela su kao krunu ljubavi dobili dve ćerke, Martu i Petru koje su povukle lepotu na majku, a glumica ističe da je mlađa naslednica veoma talentovana za sport.

 

 

—  Petra je naše malo sportsko čudo. Veoma je nadarena i još se traži, luta. Ona je uvek nasmejana i šarmantna, obasja svaku prostoriju u koju uđe. Obe su mlade, šta god da odaberu, bićemo im podrška, najvažnije je da one budu srećne i zadovoljne svojim izborom — završava glumica. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker