sećate se nje?

Hitno hospitalizovana u Crnoj Gori: Poznata glumica iz Srećnih ljudi završila u bolnici nakon jednog rođendana

0

Sigurno se sećate Sonje, drugarice Đine Golubović iz serije Srećni ljudi.

foto: Printscreen
foto: Printscreen

Natalija Vlahović Čuljković je glumica koja je tumačila Sonju u kultnoj seriji Srećni ljudi, a kako pišu mediji u Crnoj Gori, poznata glumica je hospitalizovana nakon što joj je pozlilo na jednom rođendanu.

 

Natalija je bila na rođendanu Mirjane Zečević, supruge slavnog košarkaša Žarka Zečevića, a po rečima njene ćerke, ona je iznenada doživela infakrt i čeka da je prebace u Beograd.

- Tačno je, mama je iznenda doživela infarkt. Molim vas samo da nas razumete u ovoj situaciji - rekla je Natalijina ćerka za Kurir.

 

Natalija je glumom počela da se bavi sa svega šest godina kada se pojavila u seriji Grlom u jagode, a iako su joj  mnogi predvđali uspešnu karijeru, život nije bio dobar prema ovog glumici, pa se nakon jedne tragedije povukla iz posla.

Naime, glumica je bila udata za biznismena Miloša Čuljkovića koji je 1998. godine imao strašnu saobraćajnu nesreću u Crnoj Gori, a kada su lekarske ekipe došle na lice mesta, mogli su samo da konstatuju smrt.

 

Glumica se premijerno vratila na male ekrane ulogom u seriji Vojna akademija, nakon toga je usledilo još nekoliko epizodnih uloga, a jedna od zapaženijih u poslednje vreme je uloga majke Nine Janković u seriji Ubice mog oca.

 

 

makonda-tracker