POČETAK KARIJERE

Videli ste ga BEZBROJ PUTA, a niste znali da je on! Prva (neodoljiva!) uloga Vuka Kostića za koju MALO KO ZNA

0

Vuk Kostić je jedan od naših najpopularnijih glumaca. Posebno nas je osvojio ulogom Aleksandra u hit seriji Ubice mog oca, a malo ko zna za Vukove početke dok je bio sasvim mlad i neafirmisan glumac.

foto: Stefan Tomasevic/ATAImages
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Vuk Kostić je nesumnjivo talentovan i svojim ulogama ostavlja veliki utisak na publiku. I dok svi čekaju šestu sezonu serije Ubice mog oca, prisetili smo se prve uloge Vuka Kostića.


Svi ga se sećamo iz filma Apsolutnih sto, gde je Vuk imao prvu veliku ulogu, ali da li se sećate Kostićevog pojavljivanja u seriji Otvorena vrata?

 

Upravo tu je bilo glumčevo prvo pojavljivanje na televiziji, igrao je Ivana Ćosića, prijatelja male Milice, tada je imao 16 godina.

 

Vuk Kostić
foto: Youtube Printscreen

Prvo Vukovo pojavljivanje u pozorištu je bilo kada je imao samo šest godina, glumio je u predstavi Dušana Kovačevića Sveti Georgije ubiva aždahu, u Ateljeu 212, što malo ko zna.


Podsetimo, Vukov otac je bio Mihailo Kostić Pljaka, filmski i pozorišni glumac, a Vukov deda Nestor je takođe bio glumac i jedan od osnivača prvog pozorišta u Prokuplju.

 

Vuk Kostić je Fakultet dramskih umetnosti upisao još posle trećeg razreda gimnazije, a ulogom u filmu Apsolutnih sto skrenuo je pažnju na sebe.

 

 

makonda-tracker