kako vam izgleda?

S GODINAMA JE SVE LEPŠA I NEGOVANIJA: Udovica Dejvida Bouvija oduševljava izgledom u sedmoj deceniji!

4

Važila je za jednu od najlepših manekenki.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Penzionerske dane Iman provodi aktivno, a pored toga što se bavi promovisanjem sopstvenog brenda, ona je i društveno angažovana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

 

Pored toga što je bila neizostavna na modnim pistama, Iman se devedesetih oprobala i u glumačkim vodama, a pojavila se i u spotu Majkla Džeksona.

 

Nekadašnja manekenka je 24 godine provela u braku sa muzičkom legendom Dejvidom Bouvijem. Njihovu ljubavnu priču mnogi smatraju jednom od najlepših. Bouvi je pre nego što ju je upoznao več bio oženjen i imao kraće i duže veze sa mnogim lepoticama, uključujući Tinu Tarner i Elizabet Tejlor.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IMAN (@the_real_iman) on

 

Iman je iza sebe imala dva propala braka, ali ipak nije odolela njegovoj harizmi. Po sopstvenom priznanju, muzičar ju je osvojio svojim šarmom, duhovitošću i zaštitničkim odnosom. Svoju ljubav ozvaničili su dva puta, prvo na opštinskoj ceremoniji u Švajcarskoj, a zatim i crkvenim venčanjem u Italiji.

 

Bouvi je svojevremeno izjavio da je već nakon prvog susreta znao da će ostatak života provesti sa njom, kao i da je odmah počeo da smišlja imena za decu.

 

Ljubav je 2016. prekinuta Bouvijevom smrću (rak jetre), a Iman je priznala da je od tada veoma usamljena.

 

 

 

 

makonda-tracker