(foto)

Italijani sve vreme gledaju u nju i njen dezen: Severina u neobičnoj haljini prošetala gradom i sve ostavila bez daha

1

Severina važi za jednu od najbolje obučenih pevačica na regionalnoj sceni.

foto: Instagram
foto: Instagram

Severina Vučković nas često obraduje specifičnim modnim izdanjima, od svečanih prilika, preko nastupa, pa sve do turističkih obilazaka, ona ne greši.

 

Pevačica dosta ulaže u svoj izgled i zahvaljujući tome je često tema medija, uvek je na meti pozitivnih kritika, a njena izdanja služe i kao dobra inspiracija ukoliko ne znate šta biste mogli da obučete.

Seve ovog puta za nas ima savršenu haljinu koju možete nositi i u leto, ali i u ranu jesen, kad je vreme idealno za duge šetnje i obilaske grada.

 

Poslednja njena objava stiže nam iz Italiie, a kako je ta zemlja poznata po visokoj modi, ništa manje nam ni Severina nije predstvila. Pevačica je odabrala dugu lepršavu haljinu sa dugim širim rukavima, a cvetni dezen je savršeno dodao letnju notu elegancije celom izgledu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Tanki kaiš oko struka i efektne naočare za sunce su bile sve što je Severini potrebno da dobije modno izdanje na kom bi joj mnoge Italijanke pozavidele. Crno-crveni motivi nisu tipično letnja kombincija, ali na pevačici to izgleda savršeno.

 

Ona je ovakvu haljinu uklopila uz crne japanke, što je odlično za opušteni morski stil, ali ukoliko biste je nosili u drugim prilikama, ona savršeno pristaje i uz elegantniju obuću, kao što su neke lepe sandale na štiklu.

 

makonda-tracker