veselo

Ženi se Đorđe Đoković: Najmlađi Novakov brat zaprosio devojku na Kalemegdanu

1

Nakon godinu dana veze Đorđe je odlučio da svoju devojku pita da se uda za njega.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Brat našeg poznatog tenisera, Novaka Đokovića, Đorđe Đoković odlučio je da svoju devojku Sašku Veselinov zaprosi. To je uradio na jedan vrlo lep i romantičan način, a sve se odigralo na Kalemegdanu. 

 

Đorđe je kao i mnogo puta do sada Sašku poveo u šetnju gradom i nije ni slutila šta će joj prirediti. On se dogovorio sa svojim prijateljima da joj naprave iznenađenje , organizovao je ljude koji će sve zabeležiti fotoaparatom.

 

 

Dok su posmatrali reku Đorđe je kleknuo pred nju i izvadio verenički prsten. Malo je reći da je bila oduševljena. Odmah je rekla "da" i bacila mu se u zagraljaj, a onda su se dugo grlili.

 

Da se podsetimo, Đorđe i Saška su u vezi oko godinu dana. U više navrata je on znao da kaže kako bi voleo da žive zajedno. 

 

@naslovnestrane365 Ženi se Đoković! 💍😍❤️🎉🎉🎉 Đorđe Đoković, najmlađi brat Novaka Đokovića zaprosio je Sašku Veselinov #djordjokovic #saskaveselinov #djokovic #prosidba #svadba #belgrade #serbia #novakdjokovic #exklusiv ♬ Marry You - Bruno Mars

 

Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću - rekao je on jednom prilikom. 

 

Nakon toga su otpočeli zajednički život.

 

- To je vrlo interesantno pošto mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako - ispričala je Saška nedavno.

 

 

 

makonda-tracker