emotivna ispovest

Zovu je srpskom Dženifer Lopez: Bivša devojka Novaka Đokovića otkrila detalje njihove veze koji će iznenaditi

3

Najpoznatiji teniser sveta kao mlad imao je vezu sa prelepom Lidijom Popović poznatijom kao Lejdi Li

foto: Instagram
foto: Instagram

Prva devojka Novaka Đokovića, Lidija Popović mnogima je poznata po zanimljivom poslu kojim se bavi, ali i provokativnim fotografijama koje kači na svoje društvene mreže.

 

Lidija je jedan od najboljih srpskih di-džejeva, a mnogi je znaju kao Lejdi Li. 

 

 

Novak i Lidija su kao veoma mladi uplovili u emotivnu vezu, a Novak tada nije ni slutio da će postati jedan od najboljih tenisera sveta. Veza nije dugo potrajala jer je Novak zbog svojih obaveza bio u Beogradu, a Lidija u Novom Sadu.

 

Oni su pokušali da održe odnos na daljinu, ali su ubrzo shvatili da je to teško, pa su se rastali. Ipak, ostali su u dobrim odnosima i svako je krenuo svojim putem. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

 

U jednom od ranijih intervjua je rekla Lidija je otkrila zanimljive detalje o Novaku.

 

- Nole je za vreme naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali to je bilo kada nije imao obaveze kao što ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svetu sporta. Naravno da Nole nije papučar... - ispričala je Lidija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

 

Lidija je vrlo ponosna na posao koji radi, ali i na svoju lepotu i izgled, pa ne iznenađuje što često deli fotografije na društvenim mrežama, a mnogi je u Srbiji porede sa lepom pevačicom Dženifer Lopez. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker