iskrena je

Godine prolaze, a Nataša Ninković sve lepša: Optužili je da je sređivala podočnjake — ona oštro demantovala

2

Glumica ističe da nema ništa protiv estetskih korekcija ukoliko sve izgleda prirodno. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumca Nataša Ninković slovi za jednu od najtalentovanijih i najlepših glumica na našim prostorima. Ona je pobornica što prirodnijeg izgleda, ali nikada nije kritikovala estetske korekcije kojima se i sama podvrgava, ali samo u onoj meri koliko je potrebno da održi dobar izgled. 

 

 

Na proleće je osvežila svoj izgled i sve to podelila je na društvenim mrežama: 

 

— Zaslužan za moj svež izgled — napisala je ona uz selfi sa doktorom kod koga je radila estetsku korekciju.

 

Nataša Ninković
foto: Instagram Printscreen

Međutim, mnogi je optužuju da je sređivala i predeo oko očiju, što ona oštro demantuje i ističe da se nekoliko puta premišljala da li to treba da uradi. 

 

 Nisam protiv plastičnih operacija. Hiljadu puta sam razmišljala da operišem podočnjake. Hoću-neću, ali nisam. Pohvalila bih doktora da sam to uradila. Još mi ne smetaju u toj meri, osim u jutarnjim satima. Ako mi zaista bude smetalo, u smislu da utiču na moje samopouzdanje, ja ću to da uradim. Ali niko ne može da mi kaže da pumpanje gornje usne utiče na bilo šta, sem da izgledaju veštački i preterano — ispričala je prelepa glumica jednom prilikom.

 

Glumica posebne harizme je nedavno proslavila svoj 50. rođendan i pravi je primer kako su godine samo broj, a da dobar izgled, zapravo, dolazi iznutra. Kako naglašava, za njega je najbitnije kako zračih i kakvu energiju emituješ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @dejanpetrovicbigband

 

 

 

makonda-tracker