ŠTA VI MISLITE?

Šljokičava haljina od 8 evra i kombat čizme: Još jedno modno izdanje finske premijerke o kom će se pričati

1

Finska premijerka Sana Marin često je tema medija zbog svog oblačenja, ali i mesta koje posećuje.

foto: EPA-EFE/HENRIK MONTGOMERY
foto: EPA-EFE/HENRIK MONTGOMERY

Sana Marin je postala viralni hit nakon što je posetila jedan muzički festival u Helsinkiju, a posebnu pažnju je privuklo ono što je premijerka obukla.

 

Naime, ova 36-godišnja političarka se pojavila na Flow Music festivalu u šljokičastoj haljini i čizmama, a kompletan autfit je sadržao i naočare, što je svakako posebno izdanje na koje nismo navikli od državnih zvaničnika na tako visokoj poziciji.

Kako pišu strani mediji, pomenuta haljina je dostupna po ceni od samo osam evra, a festival koji je Sana posetila sadrži sve muzičke žanrove i spada u jedan od najurbanijih u Evropi.

Inače, Sana je poznata po tome da voli izlaske i muziku, pa redovno posećuje poznate festivale, dok se o njenim stajlinzima za te prilike uvek dosta piše. Svojevremno je podigla dosta prašine fotografijom u sakou ispod kog nema ništa, a tada je pozirala za magazin Trendi i pokrenula pravu lavinu komentara.

 

Sana Marin rođena je u Helsinkiju 16. novembra 1985. godine, a živela je u manjim finskim gradovima Espou i Pirkali. Nakon što se njena porodica suočila s finansijskim problemima, a otac postao alkoholičar, roditelji su joj se razveli. Sana je s majkom potom odrastala u Pirkali, a uskoro su započele zajednički život s majčinom emotivnom partnerkom.

 

 

makonda-tracker