DUHOVITO

Ko bi rekao: JAJE je skinulo čuvenu Kajli Džener sa trona najpopularnijih žena na društvenim mrežama, a evo i na koji način!

0

Svi su se ujedinili, kako bi pokazali da i od nje može bolje. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Kajli Džener je prošle godine podigla prašinu na društvenim mrežama nakon što je zvanično potvrdila da je na svet donela zdravu devojčicu kojoj je odabrala ime Stormi. Brzo potom je objavila i prvu fotografiju sa bebom, koja je postala najlajkovanija fotografija na Instagramu.

 

Rijaliti zvezda je na preslatkoj fotografiji sakupila preko 18 miliona lajkova, ali to joj nije bilo dovoljno da zadrži tron.

Nedavno se pojavio novi profil na Instagramu, čija je jedina namena bila da prestigne Kalijin rekord. Na profilu se nalazi samo jedna fotografija, objavljena 4. januara – fotografija običnog jajeta.

A to jaje je za 10 dana uspelo da sakupi neverovatnih 25 miliona lajkova, čime je zvanično postalo jaje sa najlajkovanijom fotografijom na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EGG GANG ? (@world_record_egg) on

U opisu fotke piše:

 

Hajde da zajedno postavimo rekord i dobijemo najviše lajkova na objavi na Instagramu. Treba da prestignemo trenutni rekord koji drži Kajli Džener.

Nakon što je vest obišla svet, Kajli je reagovala na celu situaciju sledećim klipom i opisom: “Evo ti ovo malo jaje”. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

makonda-tracker