koji stajling vam se više dopada?

Crno, providno i veoma IZAZOVNO: Nataša Bekvalac i Ana Nikolić u atraktivnim kombinacijama zbog kojih zastaje dah

2

Pevačice su se odlučile za vrlo upečatljive kombinacije na koje niko ne može da ostane ravnodušan. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačice Ana Nikolić i Nataša Bekvalac nastupale su sinoć u poznatim prestoničkim klubovima i za tu priliku su odlučile da ponesu vrlo zanimljive – i slične – odevne kombinacije. Obe su se pojavile u tamnim komadima koji su im odlično stajali, a zbog dizajna u prvi plan je došao njihov seksepil. 

 

Ana je odlučila da ostane verna stilu koji je postao njen zaštitni znak otkako se vratila na javnu scenu. Nosila je dugu crnu haljinu koja zbog materijala, odnosno čipke, naglašava njenu privlačnost.

 

Haljina na gornjem delu ima i zanimljive bordo, žute, bele i zlatne cvetiće koji dodatno krase kreaciju i "razbijaju" crnu nijansu. Na haljinu je pevačica dodala i zlatni pojas kao i pravougaonu torbicu sa resicama koja se odlično uklopila uz ovaj stajling. Kasnije je Ana zlatni kaiš zamenila crnim.

 

Naravno, kao ni do sada niko nije mogao da ostane imun na izvajane pevačicine noge, koje je isticao duboku šlic. Njih su dodatno ukrasile visoke zlatne sandale sa kaišićima koje je Ana odlučila da ponsese. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

S druge strane, Nataša se odlučila za jednobojnu crnu kombinaciju. Vrlo zanimljiv kostim koji je nosila sastavljen je od interesantnog gornjeg dela koji je dizajniran od zanimljivog materijala i koji je bio jedan od atraktivnijih delova njenog stajlinga. 

 

Njen kostim sastavljen je od tila, ali i od čini se plišanih komada koji su sakrivali sve što je potrebno. Niko nije mogao da prestane da komentariše Natašine savršene noge koje je ovim kostimom uspela odlično da istakne, kao i zanimljivim prorezima na kukovima da naglasi seksepil. 

 

Kako bi upotpunila ovaj stajling, obula je jednostavne crne sandale i isplela dugu kiku koja je začinila kompletan staling. 

 

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Čija kombinacija vam se više sviđa?

 

 

 

makonda-tracker