snažna i hrabra

PREDRASUDE su je pratile od malena: Nataša Bekvalac otkrila detalje iz detinjstva o kojima do sada NIKADA nije govorila

2

Lepa Novosađanka često je bila žrtva osuđivanja, a na predrasude je već navikla.

foto: Instagram
foto: Instagram

Naša poznata pevačica Nataša Bekvalac još kao dete osetila je na svojoj koži šta znači biti žrtva predrasuda, nepoverenja, ogovaranja.

 

Kako je više puta govorila, sve što je prošla učinilo je da bude još jača, hrabrija i dalo joj je snagu da se bori kao lavica

 

Ipak, kako i sama kaže, ponekad su te predrasude bile razlog njene velike tuge. Još kao dete se susrela s nekima od njih, a danas su još intenzivnije i gore.

 

 

- Neverovatno, ali sa takvim stvarima se susrećem i dan-danas, a to su ta osuđivanja i predrasude, samo sada na mnogo višem nivou - istakla je pevačica.

 

Ona se prisetila i đačkog doba, a onda su navrle i neke pomalo bolne uspomene iz detinjstva.

 

- Kad sam krenula u školu, bila sam dobar đak, jer mi je, naravno, mama učiteljica. Govorili su: "Pa, naravno da je skroz odlična kad joj je mama učiteljica". To su stvari koje su me jako bolele dok sam bila dete. Jednom mi čak učiteljica nije ocenila rad i tražila je da pišem ponovo pismeni iz srpskog, jer je mislila da mi je neko drugi pisao - objasnila je pevačica, koja nema problem s time da javno iskaže sve što je tišti.

 

Nataša Bekvalac
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Ipak, sve to je učinilo da Nata postane još jača, psihički spremnija na nove udarce i rešena da nikada ne poklekne pred izazovima.

 

- Postoji izreka: "Šta god da nam se desi, nekada ćemo se tome smejati". U trenutku kada se neke stvari događaju ne čini nam se baš da ćemo moći da se nasmejemo kada ih se setimo, ali ispostavilo se da mogu tako da reagujem, skoro na sve što sam doživela. Vreme zaista zaleči rane i dovede te u stanje da iz drugog ugla gledaš na prošlost. Svi smo živi i zdravi pa samim tim ništa nije toliko strašno - istakla je Nata za "Gradonline".

 

 

makonda-tracker