šta vi mislite — preteruju li?

"ZAR MISLIŠ DA SI ZASLUŽIO OVO?! ZAHVALI SE MAMICI!" Bruklin Bekam se pohvalio uspehom, pa naišao UVREDE i PODSMEH

2

Sin bivšeg fudbalera i modne kreatorke doživeo neočekivane napade na Instagramu

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bruklin Bekam (21), sin Dejvida i Viktorije Bekam, rešio je da fotografija bude njegov život — nakon što je godinu dana studirao ovu umetnost u Njujorku, nastavio je u Londonu, a prošle godine je stažirao pored čuvenog britanskog fotografa Renkina.


Nedavno je dobio i svoj prvi veliki posao — fotografisao je legendarnog režisera sera Dejvida Atenboroa (94) povodom njegovog novog dokumentarnog filma A Life On Our Planet.

 

Bruklin je podelio neke od fotografija koje su nastale tom prilikom i, između ostalog, napisao:


Uzbuđen sam što konačno delim ove fotografije. Imao sam sreću da me Svetska fondacija za prirodu u Britaniji pozove da se pridružim Dejvidu Atenboru dok je pre izvesnog vremena snimao scene za svoje novi film A Life On Our Planet. Ne mogu da verujem da sam dobio priliku da ga fotografišem. Bio sam vrlo nervozan, ali on je bio tako opušten i ljubazan prema meni, pravi džentlmen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? (@brooklynbeckham) on


Ako pitate korisnike Instagrama i čitaoce britanskih medija, Bruklin nije imao "sreću da ga pozovu", već može da zahvali isključivo slavi i uticaju svojih roditelja. Štaviše, pored ovih fotografija na njegovom profilu gotovo je nemoguće pronaći pohvalan komentar.


"Pitam se kako je takav amater dobio priliku da fotografiše ser Dejvida Atenboroa... Ah, da, mamica i tatica!", "Imao si sreću? Nisi valjda toliko naivan da misliš da imaš iste prilike kao prosečna osoba!", "Zahvali se mami i tati"... samo su neki od komentara.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Mnogi ističu da mladi Bekam nije čak ni najmanje talentovan.


"Sramota je što oduzimaš prilike talentovanim fotografima", "Beba koja se igra telefonom bi napravila bolje fotografije! Zašto mu drvo raste iz leđa? To je glavno 'ne' u fotografiji!" i "Ovako nešto bi svako umeo" komentari su koji su privukli najviše pažnje.

 

Šta vi mislite, je li Bruklin zaista talentovan ili je imao malu pomoć?

 

 

makonda-tracker