svi su ih obožavali

Bili su ZLATNI PAR, pa se rastali pre 10 godina: Jesu li se Irfan Mensur i Srna Lango zaista pomirili?

0

Proteklih dana, spekulisalo se da su glumci rešili da pokušaju ispočetka

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Glumci Irfan Mensur i Srna Lango dugo su bili jedan od omiljenih domaćih poznatih parova, pa je pre pune decenije sve zatekla vest da se razvode.

 

Međutim, proteklih dana se u javnosti spekulisalo da su se oni pomirili, a sve je pokrenula jedna simpatična čestitka.


Naime, njihov sin Pavle, i sam uspešan glumac, proslavio je prvog dana avgusta 23. rođendan, a Srna je na Instagramu uputila poruku njegovom ocu i svom bivšem suprugu.

 

Srećan nama, moj beže, 1. 8. dok on zuji po belom svetu – poručila je Srna Irfanu, uz fotografiju na kojoj su njih dvoje u danima sreće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)


Mnogi su zbog toga pomislili da su Srna i Irfan ponovo zajedno, a poznato je da je glumica uvek samo najlepše pričala o bivšem suprugu, s kojim je, kako je pričala, provela predivnih 17 godina.


Irfan je dobar i pažljiv otac, a takav je bio i dok sam bila pored njega. Jedino što nas spaja je sin Pavle. On je naš glavni projekat i sigurna sam da ćemo uvek vredno raditi na njemu. Često se čujem s bivšim mužem – izjavila je glumica u jednom intervjuu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srna Lango (@srna_lango)


Ni od Irfana se nikad nije mogla čuti ružna reč o bivšoj životnoj saputnici, a svojevremeno je istakao da od pomirenja nema ništa jer nije bilo ni svađe, pa nema razloga da se mire.


Ljudi koji se razvedu ne moraju da se svađaju. Rastanu se i ostanu prijatelji. Nema to veze sa svađom, noževima i krvlju, primitivizmom kojim smo okruženi i raznim ljudima koji od svega stvaraju rijaliti. S bivšim suprugama ostao sam u korektnim odnosima – izjavio je glumac.

 

 

Irfan Mensur
foto: Damir Dervišagić

Irfan je, inače, i ranije bio u braku, s manekenkom Ljiljanom Perović, s kojom ima sina Filipa. Takođe, on je izuzetno vezan i za Aleksu, Srninog sina iz prvog braka.


Aleksu delim s njegovim ocem. Odgajio sam ga od njegove druge godine. On mu je tata, a ja sam mu ćale – izjavio je jednom Irfan.

 

 

makonda-tracker