(foto)

Ne bi postao glumac da nije bilo njega: Znate li ko je brat Vojina Ćetkovića?

0

Jedan od omiljenih domaćih glumaca ne priča često o svom privatnom životu, ali jednom prilikom je otkrio kako je upoznao čarobni svet glume. Kako je istakao, za sve može da se zahvali svom bratu.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Glumac Vojin Ćetković jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji i jedno od omiljenih poznatih lica u našoj zemlji, a godinama u skladnom braku s glumicom Slobodom Mićalović.


Uprkos velikoj popularnosti, par uspeva da živi mirnim porodičnim životom i ne iznosi mnogo detalja o svojoj svakodnevici i privatnosti u medijima. Zato malo Vojinovih fanova zna da je njegov brat od strica Milovan pozorišni reditelj i da je on uz njega zavoleo glumu.

 

Ja ne bih bio glumac da nije bilo mog brata koji je tada živeo i radio u Kruševcu. Ja sam bio amater punih deset godina. To su moji najlepši dani provedenih u pozorištu "Teatru Za". Kada čovek postane profesionalac, sve to bude drugačije — izjavio je svojevremeno Ćetković o Milovanu.

 


On, inače, ima i rođenog vrata Bojana, u Kruševačkom pozorištu radi kao organizator.


Glumac s vremena na vreme podeli neku zajedničku fotografiju s njim, a nedavno je podelio selfi nastao na pecanju, uz duhovit opis "Proleće sa Deda Mrazom".

 

 

Njegovi pratioci na Instagramu oduševili su se time koliko glumac i reditelj liče, a posebno se izdvojio komentar "Neka podigne ruku Vojin Ćetković".

 

 

makonda-tracker