nije baš sve idealno

U kakvim su odnosima Jelena i Dijana Đoković? Novak Đoković rešio da stane na kraj spekulacijama

0

Kao i u mnogim drugim porodicama i u porodici čuvenog tenisera ponekad dođe do varnica među pripadnicama lepšeg pola

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, često se u medijima spekulisalo o odnosu koji imaju supruga čuvenog tenisera Novaka Đokovića, Jelena Đoković i njegova majka Dijana Đoković.

 

Cela porodica je nakon završenog "Vimbldona" došla u Crnu Goru kako bi se opustili i odmorili, a tu su bili i roditelji našeg čuvenog asa. 

 

 

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste fotografija koju je na društvenim mrežama podelio Novak, a na kojoj se nalazi sa dve žene koje voli najviše na svetu, svojom majkom i suprugom.

 

Obe su na licima imale veliki osmeh, a Novaku je srce bilo puno.

 

Ovom fotografijom Novak je želeo da na neki način demantuje ono što su pojedini mediji pisali, a to je da su njih dve u lošim odnosima. 

 

Novak Đoković
foto: Instagram

 

Sudeći prema ovoj zajedničkoj fotografiji reklo bi se da su to samo bili zluradi komentari. Ipak jednom prilikom, Novakova majka je dala izjavu, na osnovu koje su i mogli da se izvedu takvi zaključci.

 

Kao mladić koji se bavi tenisom nije imao vremena za zabavljanje. Bio je više na putu nego kod kuće. Upoznala sam mu jednu devojku, koja je bila odbojkašica iz Kraljeva. Bili su klinci. Kasnije smo upoznali i Jelenu, kada su imali 18 godina nisam mislila da će da se venčaju. Ali eto, pobio je moje mišljenje i oženio se Jelenom. Normalno i prirodno da je Jelena preuzela neke stvari. Ne bi bilo dobro da se ja mešam. Nažalost, oni retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu, a Jelena neke stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane, koju ne podržavam - otkrila je majka Novaka Đokovića u jednom intervjuu o Jeleni.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Ipak, sada je sve jasno kao dan. Porodični odnosi su skladni, a Novak je na neposredan način svoje dve dame nazvao kraljicama stavivši im emojlije sa krunama. 

 

Bilo kako bilo, kada se reflektori ugase i svako se vrati u porodični dom, svako od njih je čovek kao i svi ostali, pa su i nesuglasice i razmimoilaženje stavova sasvim zdrava i normalna pojava među ljudima, pa tako i između snajke Jelene i svekrve Dijane. 

 

 

makonda-tracker