ŠTA VI MISLITE?

3 mini-haljine po njenom izboru za izgled koji OSVAJA ceo svet: Jelena Đoković ima savršeno rešenje za leto pred nama

0

Jelena Đoković uvek svojim specifičnim modnim odabirom privuče pažnju i trudi se da opravda epitet jedne od najstilizovanijih žena.

foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia
foto: Kena Betancur / AFP / Profimedia

Iako je nekad ne meti negativnih komentara, Jelena Đoković uvek zablista i oduševi, bilo da sedi na Vimbldonu gde joj društvo pravi kraljevska porodica ili je u Beogradu u opuštenoj šetnji kroz park.

 

Jelena često postavlja trendove, a njen izbor za leto su mini-haljine koje joj savršeno stoje, a doduše i ona se trudi da odabere uvek najbolji model. Iako možda ne možemo svi da priuštimo haljine skupih brendova, istina je i da postoje jako slične i pristupačnije širom zemlje, pa tako danas nije teško iskopirati nečiji stil ukoliko imate bar malo osećaja za modu.

 

Roze haljina sa puf rukavima koju je Jelena ponela na Vimbldonu je privukla dosta pažnje. Mnogi su komentarisali da li je to prikladno za jednu svečanost kao što je vimbldonski bal, dok su drugi bili oduševljeni odabirom. Bilo kako bilo, Jelena je privukla svu pažnju, ukusi su različiti, ali njena haljina je definitivno savršen izbor za vašu svečanu priliku.

Ako vam treba savet šta obučete, a da bude ležerno i elegantno, onda je to definitivno mini-haljina na tufnice koju ćete upotpuniti šeširom, nešto u stilu Kejt Midlton, samo malo kraće jer ipak ne moramo da poštujemo stroga kraljevska pravila.

Kad smo već kod Kejt Midlton, kraljice stila, moramo napomenuti da ju je naša Jelena zasenila svojom plavom haljinicom na tufne koju je ponela na prestižnom VImbldonu. Ovakav model je idealn i za šetnju, ali i za bitne prilike, samo je razlika kako ćete da je iskombinujete. Ukoliko vam se dopada Jelenin stil, onda je šešir neobavezan detalj tokom vrelih letnjih dana kako bi utisak bio potpun.

Jelena Đoković je uvek pristojna, odmerena i primerena žena sa istančanim ukusom za modu, njene odevne kombinacije su vrlo često glavna tema i svetskih medija, a supruga našeg najboljeg tenisera svih vremena je, pored svega toga, požrtvovana žena i majka koja se trudi da uvek svetu pošalje ispravnu poruku.

 

 

makonda-tracker