da li vam se dopada?

Zatvoreno, od satena i OTMENO: Nataša Ninković u kombinaciji koja je BEZ GREŠKE

1

Glumica se odlučila za vrlo interesatan komad koji je ponela na jednom svečanom događaju. 

foto: Amir Hamzagic/ATAImages
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumica Nataša Ninković zajedno sa mnogim drugim kolegama i koleginicama pojavila se na dodeli nagrade "Žanka Stokić" koja je uručena glumici Tanji Bošković

 

 

— To nije nijedna od nas, ni one koje su dobijale, ni one koje će dobijati nagradu. Ta patnja je bila tako strašna da onog časa kad je rehabilitovana, ona je otišla iz života. Žanka je najveća srpska glumica, a zamislite, ne mogu da dokažem ničim. Vi ste sada samo slušali onaj njen čudesni glas. Niko više nije živ ko je nju poznavao. Imala sam najveću sreću u životu, igrala sam sa Zvonimirom Rogozom koji je rođen 1887. kad i ona, a ona je 1947 otišla sa ovog sveta. Hoću svima s ponosom da vam kažem da je juče služen pravi pravoslavni pomen za tu veliku glumicu, za tog velikog čoveka — rekla je proslavljena glumica.

 

Ono šta je javnosti takođe privuklo pažnju jeste kako su se javne ličnosti obukle za dodelu ove nagrade, pa je tako dosta pažnje bilo usmereno i na gorepomenutu glumicu Natašu Ninković. 

 

Nataša Ninković
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

Ona je pojavila u crnoj kombinaciji koja je u isto vreme bila i dosta ozbiljna, ali i svečana upravo zbog satena od kojeg je napravljen komad koji je ona obukla. Dakle, ovaj komad garderobe ima duge rukeve i zatvoren je, te je tako veoma prikladan za ovaku vrstu događaja. Sužen je u struku što ističe njenu figuru. 

 

Nataša je odlučila i da zaveže niski rep i doda zanimljive minđuše koje su upotpunile njen stajling. 

 

Da li se vama dopada kako je Nataša izgledala?

 

1 / 3 Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

 

makonda-tracker