iskrena je

"Kada se osećam ugroženo, branim se": Nataša Ninković otvorila dušu i ispričala u kakvom BRAKU živi

1

Glumica je progovorila o nedaćama, ali i trenucima koji su doprineli da se njen i odnos njenog supruga gradi na zanimljiv način. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Nataša Ninković i njen suprug Nenad Šarenac dugo se pozaju, ali su u braku tek 11 godina. Oni su odlučili da sklope brak kada su njihovi sinovi Luka i Matija krenuli u treći razred osnovne škole. 

 

 

Kako je i glumica pričala za Story u njihovom odnosu je bilo mnogo ljubavi, pored toga sreli su se brojnim izazovima kao što su razmirice, kompromisi, brige... 

 

Sve ih je manje. Kada sam srećna, smejem se. Kada me nešto dotakne, plačem. Kada se osećam ugroženo, branim se i tada gađam direktno. Preosetljiva sam, uporedo teška, ne ko jedan nego ko tri tuča — ispričala je za gorenavedeni magazin ranije ona, a potom se dotakla i odnosa sa suprugom.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

— Mislim da Nenadu nije loše kraj mene. Mi Hercegovci smo bistri i teško savitljivi, ali ja umem da kažem izvini — izjavila je.

 

Kao i svaki odnos prođe kroz razne faze uspone i padova, tako i odnos Nataše i Nenada, ali su sa godinama sve povezaniji i lakše savladavaju sve razmirice koje im život nanese. 

 

 

Podsetimo da se glumica i njen suprug druže sa njenim kolegama Vojinom Ćetkovićem i Slobodom Mićalović, te često odlaze na njihovo vikendicu gde uživaju u prirodi i pecanju. 

 

 

makonda-tracker