i danas je sama

Cela Nemačka je navijala za nju, a on je hteo ANU: Ovo je lepotica kojoj je Bastijan Švajnštajger slomio srce

4

Nemački fudbaler sve je šokirao kada se nakon sedam godina veze s manekenkom pojavio u Njujorku s Anom Ivanović držeći njenu ruku u svojoj

foto: Instagram
foto: Instagram

Srpska teniserka Ana Ivanović (34), nekadašnji svetski broj jedan, pre šest godina rekla je "da" nemačkom fudbaleru Bastijanu Švajnštajgeru (37).


Njihovo romantično venčanje u Veneciji privuklo je pažnju celog sveta, a mediji su se, dok su pisali o velikoj ljubavi sportskog para, često osvrtali na lepoticu s kojom je Švajnštajger bio dok nije upoznao prelepu Srpkinju.


Bastijan i naša teniserka prvi put su zajedno viđeni u septembru 2014. godine , kada su fotografisani u Njujorku tokom šetnje. Par se tada držao za ruke i izgledao zaljubljeno do ušiju, a u svetskoj štampi je njihova veza bila vest broj jedan.

 

Par se nakon dvogodišnje veze 12. jula 2016. zakleo na večnu ljubav u Italiji, a ubrzo nakon toga proširili su porodicu - u martu 2018. dobili su prvog sina Luku, a 2019. poželeli su dobrodošlicu drugom sinu kom su dali ime Leon.

 

1 / 11 Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia


Pre nego što su se rodile emocije između Švajnštajgera i Ivanovićeve, poznato je da je Nemac godinama bio u vezi s nemačkom manekenkom Sarom Brandner.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Njih dvoje su se upoznali 2007. godine u Minhenu, a zatim sreli na odmoru na Ibici, posle čega su započeli romansu.

 


Oni su bili zlatni par nemačke javne scene, paparaci i novinari su ih pratili na svakom koraku i svi su čekali trenutak kada će fudbaler zaprositi plavokosu lepoticu. Međutim, oni su se 2014. rastali i preko noći se pročulo da je Bastijan u vezi sa Anom Ivanović, što se njegovim i Sarinim fanovima u Nemačkoj nije dopalo.

 

Tamošnja javnost navijala je da se par pomiri i da njegova ljubav sa Srpkinjom bude kratkog daha, ali su teniserka i on bili sve zaljubljeniji i ubrzo su svi prestali da pominju njegovu ljubav s Nemicom.

 


Prošle godine, manekenku su u jednom intervjuu pitali da li se i dalje čuje s bivšim dečkom, a ona je odgovorila da više nisu u kontaktu:


Naravno, s vremena na vreme biste dobili nešto, ali to je bilo odavno. Više nema vezanosti. To je zatvoreno poglavlje.

 


Kako je tada istakla, ona nije u ljubavnoj vezi, ali joj to ne smeta.


Ne, ali sve je u redu, dobro sam, jako dobro — poručila je Sara.

 

 

 

makonda-tracker