VENČANJE NA PLAŽI

Romantika, cvetovi i prozirna čipka: Poznata manekenka se udala u venčanici od koje doslovno ZASTAJE DAH

0

Brazilska manekenka i Viktorijin anđeo, ali i jedna od najzgodnijih žena, Lais Ribeiro, udala se za svog izabranika, bivšeg NBA košarkaša, Žoakima Nou.

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Lais Ribeiro se venčala na romantičnoj ceremoniji u Brazilu, na plaži, u prisustvu rodbine i prijatelja, a venčanica popularog Viktorijinog anđela je model o kom se danima priča.

 

Kada je u pitanju jedna manekenka svakako da očekujemo samo stil i eleganciju, ali Lais je nadmašila ovog puta sve epitete i oduševila romantičnom venčanicom koju je odabrala za svoje malo slavlje.

 

Lais je ponela venčanicu brenda Galia Lahav koju krase gola ramena, til i prozirni korset od čipke koji je ukrašen cvetovima. Kao prava Brazilka, manekenka je pustila svoju kosu i razbarušeni morski talasi su upotpunili ceo doživljaj. Manje je više, pa je tako i manekenka dodala diskretne dijamantske minđuše koje nisu bile mmogo upadljive i zanimljiv bidermajer od belog cveća.

 

1 / 4 Foto: DESI / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Njen izabranik, nekadašnji NBA košarkaš, Žoakim Noa, odabrao je belo odelo i efektne naočare za sunce, pa je to bilo dovoljno da opravda svu lepotu ovog venčanja na plaži.

 

Podsetimo, Lais Ribeiro nekada nije živela životom kakav sad može da priušti sebi. Kada je otišla u Njujork nije znala čak ni engleski jezik, a za čuveni bredn čije je zaštitno lice, tada nije ni čula. Ona je sa 17 godina dobila sina, a na nagovor prijateljice je počela da se bavi modelingom i nakon nekog vremena primetili su je ljudi sa svetskih modnih pista.

 

 

makonda-tracker