kako vi tumačite ovo?

Oni su GLAVNA TEMA jubileja: Urnebesna DEČIJA REAKCIJA Luja, Džordža i Šarlot je BACILA U SENKU kraljicu Elizabetu

1

U Londonu je počela centralna prosalva platinastog jubileja kraljice Elizabete II, a ovaj događaj pomno prati ceo svet.

foto: EPA-EFE / FACUNDO ARRIZABALAGA
foto: EPA-EFE / FACUNDO ARRIZABALAGA

Društvenim mrežama kruži fotografija koja je za kratko vreme postala viralna, a akteri su Šarlot, Džordž i Luj, deca princa Vilijama i Kejt Midlton.

 

Naime, oni su sa Bakingemske palate pozdravljali okupljene građane, a njihova reakcija na sve to je postala popularna i dovela ih u prvi plan ovog značajnog kraljičinog jubileja.

 

Neki su komentarisali da su deca gledala ljude sa visine, međutim, više je verovatno da su oni isuviše mali kako bi shvatili šta se događa oko njih i kako im pravila nalažu da se ponašaju u javnosti kao članovi kraljevske porodice.

 

Ova fotografija je pokrenula lavinu komentara, a mnogi nisu shvatili da je u pitanju šala autora, dok su neki bili ubeđeni kako deca posmatraju obične ljude sa visine i "sa gađenjem".

 

1 / 11 Foto: EPA/ TOLGA AKMEN

 

Podsetimo, i princ Luj je prvobitno svojim grimasama preuzeo šou u svoje ruke i postao glavna tema, a mnogi su to dočekali oduševljeno i nasmejano kao običnu dečiju reakciju na sve ozbiljne stvari. 

 

Četvorogodišnjem princu verovatno je bilo dosadno, pa je pravio pošalice, zevao i stalno zagovarao kraljicu, a u jednom trenutku je morala da interveniše i mama Kejt, kojoj očito nije baš prijalo njegovo ponašanje. Međutim, sada su se na društvenim mrežama pojavili snimci gde se vidi kako se u njegovim godinama ponašao njegov otac princ Vilijam.

 

 

makonda-tracker