nikad neće zaboraviti

"Sule, ajde spremi se": Suzana Jovanović otkrila na koji originalan način ju je zaprosio Saša Popović

0

Saša Popović i Suzana Jovanović uživaju u ljubavi već više od dve decenije, a svojevremeno je njihovo venčanje smatrano najglamuroznijim na srpskoj javnoj sceni.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Saša Popović i Suzana Jovanović nedavno su napravili veličanstvenu svadbu sinu Danijelu, a iako Saša nije njegov biološki otac, oni su porodica za primer koja savršeno funckioniše godinama.

 

Saša i Suzana su u braku od 1998. godine, a kadrove sa njihovog venčanja je prenosila i televizija. Kada su se upoznali, on je imao 42 godine i važio je za velikog zavodnika na našoj sceni.

 

- Čim sam video Suzanu onako lepu, zgodnu i nasmejanu, unela je neku vedrinu u moj dotadašnji pomalo monoton život. Nijednog trenutka nisam razmišljao da li treba da otpočnemo zajednički život. A to da sam zavodnik, to je već izvikana stvar, mislim da su tome doprineli mediji - otkrio je Saša.

 

Kumovi su im bili Lepa Brena i Boba Živojinović, a cela estrada je prisustvovala ceremoniji, među njima i Vesna Zmijanac, Predrag Živković Tozovac...

 

Način na koji je Saša zaprosio Suzanu je originalan i nakon toliko godina koje su prošle, a Suzana se i dalje seća svega do detalja.

 

‒ Jednog dana mi je rekao: „Sule, ajde spremi se danas, vodim te na jedno mesto.“ Otišli smo u Novi Sad, u zlataru kod njegovog druga, gde sam izabrala verenički prsten, koji i danas čuvam - ispričala je Suzana.

 

Mnogi smatraju Sašu najuticajnijim čovekom na našoj muzičkoj sceni, a Suzana i on uživaju u svojoj idili i porodici koja je sada u proširenom sastavu.

 

 

makonda-tracker