bodrila ga je na rolan garosu

Obrazovana, stilizovana i tako, tako lepa! Znate li ko je KUMA Novaka Đokovića?

0


Nakon što je njegovom prijatelju Nevenu propao prvi brak, on je upoznao lepoticu koja je potom postala njegova druga supruga i kuma najboljeg tenisera sveta

foto: Instagram
foto: Instagram


Srpski teniser Novak Đoković i fudbaler Neven Marković godinama su bliski prijatelji, pa ne čudi što je najbolji sportista planete dva puta kumovao Markoviću.


Nevena je najpre 2015. godine stupio u brak s Aleksandrom, nekadašnjom manekenkom i stomatološkinjom, s kojom je potom dobio ćerku Inu, i tada mu je kum na venčanju bio Novak Đoković.

 

Ovoj ljubavi, međutim, nije bilo suđeno, pa se par rastao, a Nevena je potom upoznao lepoticu iz Bosne i Hercegovine Natašu Derikonju.

 


Nevena i Nataša venčali su se u aprilu ove godine, a njihovo venčanje, iako je bilo zatvoreno za javnost privuklo je mnogo pažnje domaćih medija.

 

 

Jedan od razloga je to što je Markoviću kum ponovo bio najbolji sportista sveta Novak Đoković, a na društvenim mrežama pojavili su se snimci velikog slavlja i sjajnog provoda na ovoj svadbi.

 


Nataša Derikonja je, kako su pisali domaći mediji, lepotica koja dolazi iz radne i petoročlane porodice iz Bosne i Hercegovine, a već godinama je vrlo uspešna u modelingu. Ipak, ona se posvetila i svom obrazovanju, pa je tako stekla diplomu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu i postala arhitektkinja.

 

 

Nataša ne deli na društvenim mrežama previše fotografija koje svedoče o njenom privatnom životu, ali jednom prilikom je otkrila da je prisustvovala ovogodišnjem Rolan Garosu, gde je navijala — za koga drugog —
 za svog kuma Novaka Đokovića.

 

 

 

 

makonda-tracker