osvojio ju je odmah

On je imao 44 godine, a ona samo 18: Zbog ove lepotice Bočeli je RASTURIO BRAK, a zaveo ju je za samo 180 sekundi

0

Pevač svetskog glasa doživeo je bajkovitu ljubav u kojoj uživa sa 26 godina mlađom izabranicom

Andea Bočeli i Virdžinija
Andea Bočeli i Virdžinijafoto: Profimedia

Operski pevač Andrea Bočeli važi za muzičku legendu, koju obožavalju ljudi širom sveta. Ipak, osim po muzici Bočeli je mnogima zanimljiv i po ljubavnoj priči koja podseća na one iz bajke.

 

Neobična ljubav sa devojkom. Veronikom Berti koja je više decenija mlađa od njega počela je 2002. godine. Ono što neobično jeste da je razlika u godinama među njima ogromna, ali ih to nije sprečilo da u ljubavi uživaju svim čulima.

 

Naime, Bočeli je Veroniku upoznao na jednoj zabavi 2002. godine. On je tada imao 44, a ona 18 godina.

 

Veronika Berti
Veronika Bertifoto: Profimedia

 

- Svi su bili tamo i to je zaista bio divan trenutak. Bio je to najbrži početak neke veze jer smo se zbližili iste večeri - opisao je prvi susret sa Veronikom, kojoj je otpevao posebnu ariju.

 

Iako su se često mogle čuti pridike zbog velike razlike u godinama, Bočeli je jednom prilikom rekao šta misli o tome:

 

- Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam veoma religiozan, a razlika u godinama je nešto što često srećemo u biblijskim brakovima - rekao je on jednom prilikom.

 

 

Kako bi uplovio u vezu sa Veronikom, Bočeli se te 2002. godine razveo od prve supruge Enrike Cenzati (53) kojom se oženio 1992. Upravo zbog toga mnogi smatraju da je razlog tog razvoda bila upravo nova veza u životu slavnog pevača.

 

Dvanaest godina od početka veze, Veronika i Bočeli su odlučili da se venčaju, a dve godine ranije dobili su ćerku Virdžiniju, čije su rođenje proslavili zajedničkom izvedbom numere "Qualche Stupido".

 

Venčanje poznatog para bilo je u crkvi "Madonne di Montenero" u Toskani, na drugi rođendan njihove naslednice.

 

Andrea Bočeli
Andrea Bočelifoto: Profimedia

 

I ono što su svi primetili jeste da ovaj par bez obzira na razliku u godinama odlično funkcioniše. Njih smo u javnosti često imali prilike da vidimo, a sudeći po porodičnim fotografijama, ali i nastupima na crvenom tepihu i letovanjima poput onog u Portofinu 2020. može se zaključiti da su sinovi Andree Bočelija u sjajnim odnosima sa Veronikom Berti.

 

Poznati par čeka drugo dete, a viđen je nedavno kako uživa u šetnji Beverli Hilsom.

 

Virdžinija je prvo zajedničko dete Veronike i Andree Bočelija koji iz prvog braka ima sinove Amosa (27) i Matea (25). Obojica su veoma talentovani za muziku. Stariji sin je pijanista i više puta je nastupao sa ocem u raznim TV emisijama, dok je mlađi snimio duet sa ocem, mega popularnu numeru "Fall on me".

 

 

makonda-tracker