da li ste znali?

Nikad nije bila ZALJUBLJENIJA: Ovaj poznati pevač je imao ROMANSU sa Marijom Šerifović i o tome su javno govorili

0

Marija Šerifović je popularna pevačica, mnogima je omiljena zbog pesama, a mnogi je vole i zbog iskrenosti i neposrednosti koje je krase.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Marija Šerifović je prvenstveno osvojila nas svojim glasom, a onda i celu Evropu te 2007. godine kada je pobedila na Evroviziji.

 

Javnost je oduvek zanimao njen privatni život, a njeno seksualno opredeljenje je privlačilo najviše pažnje. Pevačica je u svom autobiografskom dokumentarcu otkrila da je naklonjena istom polu.

 

Međutim, zaboravili smo na bivšeg dečka Marije Šerifović koji je ujedno bio i jedini čovek kog je pevačica predstavila medijima. U pitanju je crnogorski pevač i glumac Slavko Kalezić

 

Njih dvoje su otpočeli vezu nedugo nakon Marijine pobede na Evroviziji 2007. godine, a romansa je potrajala šest meseci i za to vreme nisu skrivali svoju ljubav.

-  Posle njene pobede smo bili zajedno. Iskreno, tada smo pričali, ali mi iskreno nije pomogla u karijeri, imao sam svoju strategiju - rekao je Slavko svojevremeno.

 

- Moram da se fokusiram na posao, i ne želim bilo koga da opterećujem. Ljubav na daljinu jednostavno nije opstala - rekla je Marija nakon raskida veze.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

Slavko je nastavio da gradi svoju karijeru i 2017. godine je predstavljao Crnu Goru na Evroviziji, a učestvovao je u engleskoj emisiji X faktor. Prepoznatljiv je bio po dugoj pletenici koja mu je otpala tokom jednog nastupa u pomenutoj emisiji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Slavko (@slavkokalezic)

Slavko Kalezić danas ima 36 godina, jako je aktivan na društvenim mrežama i čini se da je dosta promenio svoj izgled. On deli dosta zanimljivih trenutaka iz života, ali ipak svoju intimu čuva za sebe.

 

 

makonda-tracker