otvorila dušu

"Krenula sam svojim životom i rekla im da rade šta hoće": Marija Šerifović iskreno o RAZVODU RODITELJA

2

Pevačica je ispričala kako se ona nosila s jednom od najtežih stuacija u životu

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Marija Šerifović važi za jednu od najtalentovanijih žena na domaćoj muzičkoj javnoj sceni. Nju život nije mazio tako da se srela sa brojinim nedaćama koje je morala da prebrodi. 

 

Sada je ona progovorila o odnosu sa svojim roditeljima i o trenutku kada su se oni razvodili, kao i o tome da li je njihov razvod uticao na nju. 

 

 

— Rekla bih da su njihove uloge podjednake. Roditelje ne možemo da biramo. Da li bi ih menjala? Vrlo verovatno da ne bih, jer da sam bilo koga promenila u tom spoju. Bila bih verovatno neka obična i dosadna osoba, a ja to ne mogu da zamislim. Jer bilo šta što je dosadno i obično niko to ne pamti. Ključna je uloga to što sam imala ovakve roditelje. Njihova želja je bila da od 18 godine počnem da se bavim ovim poslom, pa je tu negde i bila glavna odskočna daska i njihova najviša podrška — istakla je pevačica za Kurir.

 

 

Pevačica je istakla da je razvod njenih roditelja uopšte nije potresao i da mu nije mnogo pažne posvećivala. 

 

— Nije taj momenat uticao na mene ili me zanimao, jer sam se ja te godine preselila u Beograd. Ja sam krenula svojim životom i rekla im da rade šta hoće. Trebali su to da urade još davnih dana, nego da gledamo razne cirkuse. To je moj jedini javni apel na sve ljude koji imaju decu. Bolje da im priušte zdrave i nasmejane roditelje nego paklena detinjstva gde deca zbog svojih roditelja moraju da preživljavaju šta god. To je moj stav, ne mora da znači da je ispravan, ali je moj — rekla je pevačica.

 

 

 

makonda-tracker