stresno

Odbija da priča javno o odnosu sa Mišom Grofom, ali sada su isplivali detalji: Nikolina Pišek van sebe

3

U medijima su se pojavile voditeljkine izjave koja jasno opisuju u kakvom je odnosu sa svekrom. 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Tv lice Nikolina Pišek otkrila je da već godinama nije u dobrim odnosima sa, ocem njenog pokojon supruga Vidoja Ristovića, Mišom Grofom. 

 

Kako mediji pišu Nikolina jako teško podnosi gubitak svoje svog supruga, dok za to vreme njen svekar Miša Grof tvrdi da Pišekovu interesuje samo novac.

 

Voditeljka do sada javno nije pričala o ovakvim optužbama, ali su novinari došli do jedne informacije. 

 

Vidojeva porodica šikanira me već 10 godina. Zašto, ne znam. Ne mogu ulaziti u to — rekla je Nikolina prijateljima, piše 24sata.hr.

 

 

Spekulacije koje su se pojavile da su ona i Vidoje bili pred razvodom zgrozile su Nikolinu. Vidoje je bio uz nju kad joj je krajem prošle godine umro otac. Brinuo se da sve prođe što bezbolnije za Nikolinu — istakli su voditeljkini prijatelji za pomenut medij, kojima se ona nedavno poverila da njen muž i njegov otac Miša Grof nisu razgovarali čak šest godina.

 

1 / 4 Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić

 

To što Nikolina misli da može da rasproda kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio celog života, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće da rasipa sve. Evo da otkrijem, cela kolekcija mog sina će ići ili u Istorijski muzej ili u Muzej primenjene umetnosti. Čuo sam i da predsednik Srbije Aleksandar Vučić železničku stanicu želi da napravi muzejem grada Beograda i tu će biti svi legati. Daće se predlog. Komplet ću sve da poklonim. Nikolina se samo nalazi s ljudima da vidi kolike pare za koju sliku može da uzme. Vidoje je putovao po svetu i kupovao umetnine. Kakav je to način da se tako postupa! — naveo je bio Miša Grof prošle nedelje za "Republiku".

 

 

makonda-tracker