ONA JE STROGA MAMA

"Kad se igraju, pričaju na španskom": Ana Ivanović otkrila KOJE JEZIKE govore njena deca i šta im Bastijan UVEK dozvoli

2

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su u srećnom braku već šest godina i imaju dvojicu sinova Luku i Leona.

foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Naša slavna teniserka Ana Ivanović je nakon osnivanja porodice rešila da se povuče iz profesionalnog sporta, baš kao i njen suprug Bastijan Švajnštajger.

 

Ovaj par danas živi mirnim životom u malom austrijskom mestu, a lepa Ana je posvećena odgajanju i vaspitanju dece, a dotakla se i njihovog obrazovanja. Ana i Bastijan se trude da deci od malih nogu omoguće sve što treba za vrhunsko obrazovanje, te tako njihovi sinovi već sad govore nekoliko jezika.

 

- Nemački, srpski, engleski i španski. Kada se zajedno igraju, ponekad pričaju na španskom. Tada baš i ne znamo šta tačno govore - rekla je Ana.

 

Bastijan je istakao da se Ana sve bolje snalazi na nemačkom jeziku i da sa njegovim roditeljima priča isključivo tako.

 

1 / 15 Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Oni su inače specijalno birali imanje u Austriji kako bi bili blizu Bastijanovim roditeljima koji žive na oko 100km od njih, a i Beograd je blizu.

 

- Bastijan je zabavna strana, dok sam ja stroga. Kad im da nešto slatko, odmah mi kažu, jer znaju da im to ne bih dozvolila - rekla je naša Ana za nemački magazin Galla, dok se Bastijan nadovezao da mu je savršen dan onaj koji provede sa porodicom.

 

Nedavno je Švajni snimao video u kom je odgovarao na pitanja fanova, pa je tom prilikom otkrio i da su mu omiljene srpske reči "ajde" i "zet", a najdraže jelo su mu prženice koje Ana rado sprema za doručak.

 

 

makonda-tracker