da li se vama dopada?

2 trika dovoljna su da izgledate SAVRŠENO: Kejt Midlton pokazala kako se nosi TEGET odeća koja ujedno i izdužuje figuru

0

Kada budete kombinovali garderobu u ovoj nijansi, obavezno pogledajte kako to radi vojvotkinja od Kembridža. 

foto: EPA-EFE/NEIL HALL
foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton sa svojim suprugom princom Vilijamom posetila je Glazgov i privukla mnogo pažnje, pa su svi poželeli da se uslikaju sa njima i budu u njihovom društvu. 

 

Na ovoj humanitarnoj misliji pored gesta kraljevske porodice, pažnju je privukao i izgled Kejt Midlton koja je za ovu priliku odabrala da obuče tamne komade koji su joj savršeno stajali. 

 

 

Odlučila se za tehet duboke pantalone koji izdužuju noge svakoj ženi koja se uhvati za ovaj kroj odeće. Uz njih je odlučila da ukombinuje Cefinn Riley Funnel teget rolka-bluzu koja je zaimala zanimljivu faltu po sredini, ali je vrlo bio interesantan i materijal, pa je davao utisak da je košulja izgužvana. Da biste nosili ovu bluzu neophodno je da izdvojite oko 150 evra kako bi je priuštili. 

 

 

Veliku pažnju je privukao i njen ogrtač koji je da zbog svoj kroja istakne njenu sofisticiranost, ali i da izduži njenu figuru pa je vojvotkinja izgledala dosta više uz njenu kombinaciju. 

 

Kako bi zaokružila celi autfit može se videti da se Kejt odlučila za Garrard prsten sa teget kristalom, koji je imao srebrnkaste detalje. Tu su bile i  Annoushka minđuše sa belik biserima koje su zaokružile njen celi izgled. 

 

 

Kako vam se vama dopada njena kombinacija?

 

 

makonda-tracker