jedan kiosk je zasmetao

Portugalci su plakali od smeha: Eva Ras otkrila BIZARAN RAZLOG za razvod braka i ponovo se njena izjava prepričava

1

Eva Ras često intrigira javnost svojim izjavama, a sada je uspela da oduševi i strane medije, ali i nasmeje.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Eva Ras gostovala je u emisiji Puls Srbije na Kurir televiziji i tom prilikom otkrila neke pojedinost iz svog privatnog života.

 

Eva je poznata po tome da je bez dlake na jeziku i često otvoreno govori svoje mišljenje, ne obazirući se na posledice. Tako je bilo i ovog puta kada se dotakla svog drugog braka.

 

- U Portugalu su me pitali kako sam se u mladosti dva puta udala i razvela. Prvi brak ih nije oduševio, pa su me pitali za drugi brak zašto sam se razvela. U Beogradu su se pojavili kiosci za prodavanje duvana i na njima je bio profil jedne devojke. Moj bivši muž je tada rekao da ta devojka na mene liči. Ja sam se toliko naljutila jer sam bila ubeđena da on mene tako vidi. On uopšte nije oženjen mnome. Posle nedelju dana sam shvatila da neću da živim sa čovekom koji me tako vidi. Portugalci su umirali od smeha jer sam se zbog kioska razvela - izjavila je glumica u emisiji.

 

Podsetimo, Eva Ras je nedavno bila u centru pažnje nakon izjava o prostituciji za koju smatra da bi trebalo da bude što pre legalizovana u našoj zemlji. 

 

Eva Ras
foto: printscreen, k1

- Kada god, mi glumci, pristanemo da radimo neki posao za pare, a ne zato što nam je drag ili prihvatimo kod nekog poslodavca koji nam nije drag, to je sve prostitucija. E, tu prostituciju mi ne možemo legalizovati, ali ovu pravu bi država morala - rekla je Eva, a kada je u pitanju legalizacija marihuane, glumica je rekla:

 

- Sve treba legalizovati, jer kad je legalizovano, onda to država može da drži pod kontrolom - zaključila je ona.

 

Inače, slavna glumica je doživela veliku tragediju kada joj je ćerka Kruna iznenada preminula u Parizu.

 

 

makonda-tracker